02 / 05 / 2024

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman

Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi bağımsız bölümün katına, büyüklüğüne, yönüne bakılmaksızın tek fiyat üzerinden hesaplanıyor. Başvuruları bugün sona eren projede konut, ofis ve dükkan teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar!

Müzayedesi 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. Projede hemen teslim edilen daire, ofis ve dükkanlar satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar...

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Emlak Çadırı fiyat listesi!

Emlak Çadırı fiyat listesi kapsamında daireler 99 bin TL'den satışa sunuluyor. Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan projede konutların yanı sıra ofis ve dükkanlara da yer veriliyor.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi  Kağıthane’de  Ahmet Uludağ  tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Uludağ tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon 870 bin  479,30 TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Asay Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Emlak Yatırım  Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Ay ve Sibel Ay tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman Haberi

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman

Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da satış ofisinde düzenlenecek olan Emlak Çadırı 2015'te 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan kurayla satışa sunulacak. 


Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi kapsamında tek fiyat uygulaması yapılıyor ve bağımsız bölümlerin kat ve planlarına bağlı olarak fiyatlar değişmiyor. Projede başvurular  www.emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla kabul ediliyor.


Her yıl düzenli olarak gerçekleşmesi planlanan Emlak Çadırı Başakşehir'de sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanlar mevcut. 


Emlak Çadırı müzayedesi ile satışa çıkan dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM içerisinde, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza içerisinde, konutlar ise Medikule İstanbul projesi içerisinde bulunuyor. 


Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi!

Ofis fiyatları 149 bin TL, 

Dükkan fiyatları ise 199 bin TL

Konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.


Emlak Çadırı müzayedesi ne...