17 / 05 / 2024

Emlak CNR 2014 Fuarı açıldı

Emlak CNR 2014 Fuarı açıldı

CNR Fuar merkezinde 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Emlak 2014 Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından gerçekleştirildi. CNR Emlak Fuarı, 14 Eylül 2014 Pazar gününe kadar açık olacak.

Bodrum Yalı Emlak, CNR Expo Fuarı'na katılacak!

EMLAK 2015’de Bodrum ve Bodrum Emlak’ına değer katacak .Yalı Emlak Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında EMLAK 2015 Fuarı'nda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

Milli Savunma Bakanlığı İzmir ihalesi tamamlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/83821 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Megataş İnşaat kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/76962 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Arlift Asansör kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/61112 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı İzmir yapım ihalesi sonuçlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/72446 frıale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

CNR, 2014'te yüzde 70 büyüdü!

CNR Holding'in organize ettiği fuarların, Türkiye'nin ihracat hedefine katkıda bulunduğunu belirten CNR Holding CEO 'su Cem Şenel, 2014 yılında yeni fuarlarla yeni pazarlara açıldıklarını söyledi.

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Aralık ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Emlak Konut 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı. Son 2 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konul, geçen yıl 5.2 milyar liralık satış yaptı.

Emlak Konut 2014'te toplam kaç konut sattı?

2014 yılının tamamında 10 bin 32 bağımsız bölüm satışı gerçekleştiren Emlak Konut, 5.3 milyar liralık ciroyla yılı kapattı. Şirket tarafından dün KAP'a açıklama yapıldı...

Emlak Konut 2014 satış hedeflerini tutturdu!

Emlak Konut 2014 satış hedeflerini tutturdu. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı satış hedeflerini de tutturarak 2014 yılını satış konusunda yüksek performans ile kapadı.

Emlak Konut 2014 Aralık satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2014 Aralık satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı.

Konut fiyatlarında rekor İstanbul'un!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, satılık konut fiyatlarında bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Emlak CNR 2014 Fuarı açıldı Haberi

Emlak CNR 2014 Fuarı açıldı

CNR Fuar merkezinde 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Emlak 2014 Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından gerçekleştirildi. Fuarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Tatristan Başbakan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret Bakanı Ravil Zaripov, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi konuşma yaptı. Bakan Zeybekçi konuşmasında Türkiye'nin marka ve yatırım yapılacak ülke haline geldiğini, mütekabiliyet yasası ile birlikte isteyen herkesin Türkiyeden istediği kadar gayrimenkul alabileceğini söyledi. Dünyanın en iyi 250 inşaat firmasının 42 tanesinin Türk firma olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekçi, inşaat sektörünü önemsediklerinin altını çizdi. Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi, Tatristan Başbakan yardımcısı ve fuara katılan inşaat firmalarının yöneticileri fuarın açılış kurdelesini kesti.



T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin konuşması için tıklayınız!


Emlakkulisi.com, okurları...