06 / 05 / 2024

emlak danışmanlığı iş ilanı

emlak danışmanlığı iş ilanı

Pandemi döneminde hareketliliğini koruyan nadir sektörler arasında yer alan gayrimenkul yatırımcısının yanı sıra aracılar için de ciddi gelir kapısı oldu. Yılda en az 140 bin TL gelir bırakan gayrimenkul danışmanlığı işine bu dönemde yoğun başvuru geldi...

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alı Ilbeygı tarafından kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

Demirer Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Demirer Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Celal Demirer tarafıhndan kuruldu.

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mert Muratcan Yeterler ve Umut Işık ortaklığında kuruldu.

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aıdana Koshenova ve Mehdı Zıba Halat Monfared ortaklığında kuruldu.

emlak danışmanlığı iş ilanı Haberi

emlak danışmanlığı iş ilanı

Kamu bankalarının başlattığı konut kredi faiz indirimi emlak sektöründeki kampanyalarla kredili konut satışlarını artırdı. Akşam'dan Özgül Öztürk'ün haberine göre; 1-27 Temmuz tarihleri arasında 93 bin 704 ipotekli konut satışı gerçekleşti. Bu dönemde değer kaybetmeyen ender sektörlerden olan gayrimenkul, yatırımcısının yanı sıra satışa aracılık edenlere de kazandırıyor. Pandemi nedeniyle işini kaybeden ve ya karantina sürecinde ek gelir elde etmek isteyen gençler, ortalama aylık 12 bin, yıllık ise 140 bin lira gelir bırakan gayrimenkul danışmanı olmak için kurumsal firmaların kapısına gidiyor.

100 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

Türkiye’de 100 bin kişinin gayrimenkul danışmanlığı yaptığını açıklayan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan:,“2018 yılında gelen yasal düzenlemeyle sektörün imajı düzeldi. Doktorundan, mimarına ve avukatına kadar pek çok kişi gayrimenkul danışmanlığı yapmaya başladı” şeklinde konuştu.

‘GELİN OFİS...