02 / 05 / 2024

emlak danışmanlığı kursu

emlak danışmanlığı kursu

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

İnternet üzerinden emlak danışmanlığı kursları başlıyor!

Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. sertifikalı emlak danışmanı olmak isteyen ancak kursa gitmeye zaman ve imkan bulamayanlar için geliştirdiği internet üzerinden eğitimlerine yenisini ekliyor. 

Müslüm Deveci tecrübelerini REsearch ile aktaracak!

35 yılı aşkın ulusal ve uluslararası tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, sektörde bilgili, deneyimli ve eğitimli profesyoneller yetiştirerek, sektörün ihtiyaç duyduğu hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Kastamonu Tosya'da ilk emlak danışmanlığı kursu açılacak!

Kastamonu Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Erdem, ilçede ilk defa emlak danışmanlığı kursu açacaklarını söyledi.

Sultanhisar Emlak danışmanlığı kursu bitti!

Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 120 saatlik "Emlak Danışmalığı" kursunda 32 kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ihsan Q. Alsalıhı tarafından kuruldu. 

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Kazanç tarafından kuruldu.

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamama ve Moaweya Nıjım tarafından kuruldu.

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi bugün 11 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Turkish Emlak Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Turkish Emlak Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mojtaba Hamed Sajjadi tarafından kuruldu.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navid Porkarı Khiabanı tarafından kuruldu.

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

emlak danışmanlığı kursu Haberi

emlak danışmanlığı kursu

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Emlak danışmanlığında başarılı olabilmek, tatmin edici paralar kazanabilmek için, her işte olduğu gibi burada da belirli kurallara uymak, bazı şeyleri uygulamak zorundayız.  Profesyonellerden aldığım eğitimler sonucunda çıkardığım notları süzerek kendime yazıyorum.  Kendime yazıyorum diyorum, çünkü bazı cümleler emrivaki içeriyor. Dileyen kullansın diye de “bilgiyi paylaşmak bilgeliktir” sözüne istinaden paylaşıyorum.  

1- Birincisi; bu işi mesleğiniz olarak yapın,  B planınız varsa yırtıp atın. Kafanızda başka işler veya “bunu da yapayım diğer işi de yanında yaparım” düşüncesi varsa başarı gelmez. Atalar sözüdür; “bir koltukta iki karpuz taşınmaz.” 

2- Hedef belirleyin; her yılın başlangıcında hedeflerinizi detaylıca yazın ve sizi uyaracak birkaç arkadaşınıza veya yakınınıza anlatarak kendinizi taahhüt altına sokun....