05 / 05 / 2024

emlak danışmanlığı yönetmeliği

emlak danışmanlığı yönetmeliği

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Yetki belgeleri ile beraber emlak işletmelerinin entegrasyon ihtiyaçları karşılanmalı, gayrimenkul danışmanlığı yurtdışında olduğu gibi daha profesyonel bir kimlik kazanmalıdır'' dedi.

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Ünsal tarafından kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

İmar Yönetmeliği’nin tartışmalı maddesi için yürütmeyi durdurma kararı! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’nın, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde uygulanan konut üretimini artıran değişikliğin iptali amacıyla açtığı davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. Danıştay, söz konusu davada yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Nassar tarafından kuruldu.

emlak danışmanlığı yönetmeliği Haberi

emlak danışmanlığı yönetmeliği

Taşınmaz ticaretiyle iştigal eden ticari işletmeler ile esnaf ve sanatkâr işletmeleri yeni düzenlemelerde entegrasyon istiyor. Konuyla ilgili konuşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Gayrimenkul sektörü dijitalleşiyor ve bu sektörde on binlerce emlak danışmanı faaliyet gösteriyor. Yetki belgeleri ile beraber emlak işletmelerinin entegrasyon ihtiyaçları karşılanmalı, gayrimenkul danışmanlığı yurtdışında olduğu gibi daha profesyonel bir kimlik kazanmalıdır. Bunun için de emlak işletmelerine çeşitli yetkiler ve haklar tanınmalıdır'' diye konuştu.

Öncelik TKGM Entegrasyonu

Taşınmaz ticareti yönetmeliğine göre TKGM entegrasyonunun öncelikli ihtiyaçlardan biri olduğunu belirten Özelmacıklı, ''Taşınmazın tapu kaydı bilgilerinin incelenmesi, üzerinde herhangi bir takyidat olup olmadığı, malik kontrolü gibi hususlarında TAKBİS erişimine ihtiyacımız var. Nasıl değerleme şirketleri taşınmaz maliklerinden yetki ile bu bilgilere erişebiliyorsa, bizlerde yetkilendirme sözleşmeleri ile bu bilgilere erişebilmeliyiz. Hatta taşınmazın metrekaresi,...