10 / 05 / 2024

Emlak danışmanlığında başarılı olmak

Emlak danışmanlığında başarılı olmak

Emlak Danışmanı olmak, artık, rağbet gören bir meslek olarak dikkatleri çekiyor. Üstelik bu alanda başarı yakalamak için çeşitli destekler almak da mümkün oluyor.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evgenııa Vılıanskaıa ve Merjen Halmuhammedova ortaklığında kuruldu.

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Pınar İmal tarafından kuruldu.

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mert Muratcan Yeterler ve Umut Işık ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Eurowıde Turizm Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eurowıde Turizm Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Dilnur Candar tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarılı olmak Haberi

Emlak danışmanlığında başarılı olmak

Emlak Danışmanı olmak, artık, rağbet gören bir meslek olarak dikkatleri çekiyor. Üstelik bu alanda başarı yakalamak için çeşitli destekler almak da mümkün oluyor. 


Başarıyı amaçlayan bir Emlak danışmanı adayı, hızlı bir şekilde bu sektörde yükselebilir. Bir ekip çalışması şeklinde hareket edilebileceği gibi bireysel olarak da faaliyetler yürütülebilir. Emlak’ta danışman başarıları da buna göre şekilleniyor demek çok da yanlış olmayacaktır. Çünkü ekip halinde çalışan danışmanlardan beklenen artı nitelikler vardır. Ekip ile uyum içerisinde çalışabilmek, pozitif bir enerjiye sahip olmak ve takım ruhunu benimseyebilmek, Emlak’ta danışman başarısının da bir göstergesi olarak kabul edilmektedir.


Emlak danışmanı olarak öncelikle gerekli eğitimleri almanız gerekmektedir. Franchising bu konuda en iyi desteği sağlamaktadır. Kendi işini kurma amacındaki danışman adayları, bu sistem sayesinde, gereli olan tüm eğitimleri alarak, Emlak...