21 / 05 / 2024

Emlak fonu yatırım

Emlak fonu yatırım

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin yaptığı açıklamada, "Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır" dedi.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilek Şahin tarafından kuruldu.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Uçar tarafından kuruldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Vitrin Emlak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitrin Emlak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küçük tarafından kuruldu.

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas tarafından kuruldu.

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdinasır A. Ahmed, Mohamed Ali Mohamed ve Salahudin M. Osman tarafından kuruldu.

Emlak yatırımında tercih okula yakın evler! 

Birikimini emlak yatırımı yaparak değerlendirmek isteyenler düzenli kira geliri elde etmek için okullara yakın bölgelerdeki evleri tercih ediyorlar. 

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Emlak fonu yatırım Haberi

Emlak fonu yatırım

Gayrimenkul sektörüne yatırım yapan fonların büyüklüğü 3 milyar TL'ye dayandı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, 15 aktif fonun olduğu sektör hakkında açıklama yapan Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, "Bizim yıllık fon getirimiz yüzde 25. Şu anda gayrimenkule yatırım yapanın 5-7 yıl içinde kazanmaması mümkün değil" diye konuştu. Kurdukları gayrimenkul yatırım fonlarının 300 milyon liralık bir büyüklüğe ulaştığını söyleyen Erktin, 2019'da da yüzde 50 büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

150 MİLYONLUK YATIRIM


Yeni yatırımları ile alakalı da açıklama yapan Erktin, şöyle konuştu: "Biz fonumuzun ilk yatırımını Maslak'ta konut olarak satılması çok zor olan bir bloğa yaptık. Bölgede çok üniversite var. Bu bloğu öğrenci yurdu haline getirdik. Dolayısıyla bina ekonomiye kazandırıldı ve yaşayan, öğrencilerin girip çıktığı bir merkez haline geldi. Öğrenci yurdu, 236...