06 / 05 / 2024

Emlak Fuarı ulaşım

Emlak Fuarı ulaşım

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen Emlak Fuarı 2013 ne zaman? Emlak 2013 Fuarına kimler katılacak? Emlak Fuarı 2013 ne zamana kadar açık kalacak?

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım Osmanbey ve Kayseri Organize Sanayi Şubelerini açtı!

İstanbul’da Osmanbey ve Kayseri’de ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, İstanbul genelinde 27, Türkiye genelinde ise 58 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım 50 şubeye ulaştı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, 2020 senesi için belirlediği 50 şube hedefine ulaştı.

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’da bir yeni şubeyi daha hizmete açtı. Şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, Kaynarca şubesi ile İstanbul’da 23, Türkiye genelinde ise 48 şubeye ulaştı. Emlak Katılım yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirecek.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım Bursa'da ikinci şubesini hizmete açtı!

Bursa'da ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 30 şubeye ulaştı...

Emlak Katılım’dan İstanbul’a üç yeni hizmet noktası!

İstanbul’da toplamda sekiz şubeye ulaşan Emlak Katılım, Türkiye genelinde şube sayısını 20’ye yükseltti.

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Emlak Katılım’da tablo pozitif! Şimdi daha çok katkı zamanı!

Emlak Katılım Bankası, 2019 yılının ilk yarısını 4,6 milyar liraya ulaşan aktif büyüklük ile tamamladı. Banka ayrıca Fitch Ratings’den kredi rating notu da aldı.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Emlak Fuarı ulaşım Haberi

Emlak Fuarı ulaşım

Emlak Fuarı 2013 ne zaman?

CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen Emlak Fuarı 2013, gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörleri bir araya topluyor. Bu sene ikincisi düzenlenen Emlak Fuarı 2013 hangi tarihler arasında açık kalacak?


CNR Emlak Fuan CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteği ile gerçekleşen Emlak Fuarı 2013'ün ziyaret gün ve saatleri şu şekilde:


05 Aralık Perşembe; 09.00-19.00

06 Aralık Cuma; 09.00-19.00  

07 Aralık Cumartesi; 09.00-19.00 

08 Aralık Pazar; 09.00-18.00       


Emlak Fuarı 2013 nerede?

Emlak Fuarı 2013, CNR EXPO Yeşilköy'de düzenleniyor.Atatürk Havalimanı’nın yanında olması sayesinde, dış ülkelerden ve Türkiye’nin diğer illerinden gelen ziyaretçi, katılımcı ve konuklar İstanbul’un yoğun trafiğine girmeden CNR EXPO’ya iki dakikada ulaşabiliyor.


Alternatif arterler E5, TEM Otoyolu...