07 / 05 / 2024

emlak gyo projeleri

emlak gyo projeleri

Yılın ilk yarısında sektördeki olumsuzlukları nedeniyle satış gelirleri açısından kötü bir dönem geçiren Emlak GYO'nun temmuz ayındaki faiz indirim ile birlikte satışlarında iyileşmenin başladığı görülüyor.

Körfezkent Evleri'nin havadan videosu!

Körfezkent Evleri'nin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Emlak Konut GYO projeleri 2021!

Türkiye'de sayısız projeye imza atan, Emlak Konut GYO yeni projelerine hız veriyor. İşte Emlak Konut GYO projeleri 2021...

Merkez Ankara'dan 96 ay vade fırsatı!

Emlak Konut GYO projeleri arasında 2020'nin şampiyonu olan Merkez Ankara'da 0,99 oranla banka kredisi olmadan, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Emlak Konut GYO'dan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Emlak Konut projeleri için borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. 

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Büyükyalı 2019’un ilk çeyreğinde ciro şampiyonu oldu!

Günlük yaşamda “her şey dahil” bir konfor sunan Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında, 2019’un ilk çeyreğinde de ciro şampiyonu oldu.

emlak gyo projeleri Haberi

emlak gyo projeleri

Yılın ilk yarısında sektördeki olumsuzlukları nedeniyle satış gelirleri açısından kötü bir dönem geçiren Emlak GYO'nun  temmuz ayındaki faiz indirim ile birlikte satışlarında iyileşmenin başladığı görülüyor. Son dönemde petrol fiyatlarındaki düşüşün enflasyona pozitif katkısı ve bu durumun faizde indirim beklentisi oluşturmasının 2015 birinci yarı yılında GYO sektörüne olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Teknik olarak incelediğimizde, 2,77 seviyesinin yukarı kırılmasıyla yükselişe başlayan Emlak GYO için 3,25 seviyesinin direnç ve 2,76 seviyesinin ise destek olduğu görülüyor. Faizlerdeki düşüş beklentisi ve 2015 yılında genel seçimlerin oluşturacağı pozitif ortamın etkisiyle şirketi orta-uzun vadeli olarak beğendiğimiz hisseler arasında...