20 / 05 / 2024

Emlak GYO projesi

Emlak GYO projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi sözleşmesi'nin İmzalanması hakkında Kamuyu aydınlatma Platformu'nda açıklama yayınladı.

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari üniteye yer verilen Esenler Emlak Konut GYO projesi Atışalanı'nda yükselecek.  Projenin inşaat çalışmalarının 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Yenişehir Evleri'nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

'THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar, ödeme planı nasıl?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Selimpaşa Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Bizim Mahalle Evleri Emlak Konut Projesi!

Bizim Mahalle Evleri Emlak Konut Projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 7 bin daireyi kapsıyor...

Tuzla İş GYO Projesi ne zaman teslim?

İş GYO Tuzla projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. Tuzla İş GYO Projesi ne zaman teslim?

Tuzla İş GYO projesi teslim tarihi!

Tuzla İş GYO projesi teslim tarihi Mart 2021 yılı olarak belirtiliyor. İş GYO Tuzla projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Bizim Mahalle Emlak Konut Projesi!

Bizim Mahalle Emlak Konut projesinin ihalesi bu ay yapılıyor. İstanbul Küçükçekmece'de yer alan Bizim Mahalle projesi iki etaptan oluşuyor...

Emlak GYO projesi Haberi

Emlak GYO projesi


Emlak GYO projesi olan ''Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesini bugün Pasifik GYO ve Çiftay İnşaat ile imzaladı.



Açıklama;

Şirketimiz projelerinden "Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Yüklenici "Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnş. A.Ş. ~ Çiftay İnşaat Taah. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı" ile 09.07.2015 tarihinde...