01 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu ankara franchise

Emlak İstasyonu ankara franchise

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına franchise fırsatı sunuyor...

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Başkentte yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 2 arsa satılıyor! Konut imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Karşıyaka ve Kusunlar mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Ankara'da 8 taksitle satılık 4 arsa! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ve Eitmesgut ilçelerinde yer alan 4 arsayı 8 taksitle satışa sunuyor. İşte başkentteki arsaların fiyatları...

Milli Emlak'tan Ankara'da büyük fırsat! 180 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:50'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Ankara'da 24 taksitle 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa ve 2 konut!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Yenimahalle, Etimesgut, Sincan, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 44 gayrimenkulü 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 24 ay taksit imkanıyla satıyor...

Emlak İstasyonu ankara franchise Haberi

Emlak İstasyonu ankara franchise

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına avantajlı yatırım fırsatları sunuyor. Diğer markalı gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden farklı olarak  yüksek hizmet kalitesi" prensibini esas alan Emlak İstasyonu, yeni katılacak franchise ofislerine " Eğitim, teknolojik alt yapı, hukuk ve reklam desteği sağlıyor. 

BAŞKENT İÇİN YATIRIM MALİYETLERİNİ MİNİMUMDA TUTTUK 

 Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak;  "Sunduğumuz iş modelinde, gelen başvurular arasında seçici davranıyoruz" diyen Bayrak, yeterli girişim sermayesi olup olmamasından çok, mevcut ofislerin profesyonel profiline uygun, özgün ve kaliteli hizmet vizyonuna kolay adapte olabilecek, doğru girişimci adaylarını tercih ettiklerini söylüyor.  Emlak İstasyonu Ankara'da girişimci adaylarına sunduğu franchise fırsatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.emlakistasyonu.com...