29 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu ücretsiz franchise mi verecek

Emlak İstasyonu ücretsiz franchise mi verecek

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Ceo'su Birol Polat 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını çizdi.s

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Ev sahipleri dikkat! Emlak vergisi hangi durumlarda ödenmez?

Emlak vergisinin ilk taksiti mart nisan mayıs aylarında, ikinci taksiti ise kasım ayında ödenmesi gerekiyor. Peki ücretsiz izindekiler, arsa ve arazisi olan emekliler, tek yazlığı bulunan emekliler emlak vergisinden muaf tutuluyor mu? İşte emlak vergisi muafiyet şartları...

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

İzmirli emlakçılar için ücretsiz ilan fırsatı!

“İzmir markalarıyla iş birliği” kapsamında İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) ile Asrın Grup bir araya geldi. 

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Bankalardan kira ve emlak geliri vergi ödemesine ücretsiz taksit!

Bankalar kira gelir ve emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye hazırlanan müşterilerine ücretsiz iki ya da üç taksit imkanı sunuyor. Mükellefler taksitin yanı sıra anlaşmalı markalarda indirim de kazanıyor...

Emlakçılar için yeni bir gelir modeli oluşturuldu!

Hürriyet Emlak kurumsal üyesi olan bir emlak ofisinden kiralama veya satın alma işlemi gerçekleştirecek olan herkesin ücretsiz olarak faydalanabileceği Kazanç Dünyası fırsatları, sektöründe Türkiye’de bir ilk olma özelliğine de sahip. 

İzmirli emlakçılara gayrimenkulde alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İzmirli emlak ofislerine özel düzenleniyor.

Emlak İstasyonu ücretsiz franchise mi verecek Haberi

Emlak İstasyonu ücretsiz franchise mi verecek

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı.Ceo'su Birol Polat " Gençler bir ülkenin omurgasıdır. O yapıya dayanarak ileriye dönük hedefler, planlar, projeler üretilir ve yatırımlar yapılır. Biz de gençler ile birlikte yürütecekleri bu çalışmadan dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.  Emlak İstasyonu olarak gençlerin fikirlerini ifade etmeleri ve bu fikirlere sahip çıkılmasını çok önemsediklerini belirten Polat, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını...