27 / 04 / 2024

emlak konut açıklama

emlak konut açıklama

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç belgesi güncellemesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut'un önünde 12 Haziran'da basın açıklaması yapılıyor!

12 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 12.00'de Anadolu Yakası Ataşehir Emlak Konut GYO A.Ş. binası önünde yapılacak basın açıklaması sebebi ile Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği toplanıyor...

Emlak Konut Ayazma 3. etabın ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap arsa satış karşılığı gelir paylaşım işine dair yapı ruhsatı alınması hakkında açıklama yaptı...

Emlak Konut Tuzla Konutları inşaatını geçici olarak kabul etti!

Emlak Konut GYO Tuzla Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım konut inşaatları ile adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işleri (Tuzla Emlak Konutları 2) nin geçici kabulünü gerçekleştirdi...

Emlak Konut Quasar İstanbul'a 70 milyon dolar yatırım yapacak!

Emlak Konut GYO Mecidiyeköy'de yer alan Quasar İstanbul projesine 70 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı...

Emlak Konut GYO'dan deprem bölgesindeki faaliyetlerle ilgili açıklama! 

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu tarafından, bölgesindeki faaliyetlerle ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın o açıklaması...

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Emlak Konut, arsa satışı gelirinin yüzde 85'ini TOKİ'ye verecek!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin yüzde 85'inin TOKİ'e ve yüzde 15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verildi.

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Florya arazisini geri alması amacıyla Emlak Konut'a ödeme yapması için Galatasaray'ın hesabı blokelendi.

TOKİ ile Emlak Konut'tan karşılıklı arsa satışı!

TOKİ Beşiktaş Ortaköy'deki ve Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını toplam 290 milyon 305 bin TL bedel ile Emlak Konut'a sattı. Emlak Konut da Tuzla Orhanlı'daki ve Tekirdağ Kapaklı'daki arsalarını TOKİ'ye toplam 273 milyon 362 bin 813.42 TL'ye sattı...

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Emlak Konut ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı...

Emlak Konut GYO 141,1 milyon TL'lik hisse aldı!

Emlak Konut GYO, halen 33 milyon 150 bin adet hissesi Emlak Konut'a ait olan EPP'nin TOKİ'ye ait 31 milyon 850 bin adet hissesini 141 milyon 120 bin TL bedel üzerinden satın aldı.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyasında son hafta!

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyasında son haftaya girildi. Kampanya  Emlak Konut'a yatırım yapanlar için hazırlandı...

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.

emlak konut açıklama Haberi

emlak konut açıklama

Emlak Konut GYO'nun 16 Nisan 2019 tarihinde yapılan KAP açıklaması ekinde yer alan, 2 milyar TL nominal tutardaki borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin ekinin "Borçlanma aracına ve ihracına ilişkin esaslar" bölümünde yapılan değişikliklere onay verilmesine ilişkin talebi Kurul'ca olumlu karşılanmış olup ihraç belgesi tadil metni ile güncel ihraç belgesi yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"16/04/2019 tarihinde yapılan KAP açıklaması ekinde yer alan, 2.000.000.000 TL nominal tutardaki borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin ekinin "Borçlanma aracına ve ihracına ilişkin esaslar" bölümünde yapılan değişikliklere onay verilmesine ilişkin talebimiz Kurul'ca olumlu karşılanmış olup ihraç belgesi tadil metni ile güncel ihraç belgesi ekte yer almaktadır."

Onaylı İhraç Belgesi Tadil Metni için tıklayın
Revize Onaylı İhraç Belgesi için