04 / 05 / 2024

Emlak Konut Cadde Flora iletişim

Emlak Konut Cadde Flora iletişim

Emlak Konut GYO tarafından bugün açık artırma usulü ile satışa sunulan Cadde Flora Bahçekent projesinde ticari alanların fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. İşte Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu...

Bahçekent Cadde Flora iletişim!

Bahçekent Cadde Flora iletişim için 444 58 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Havalimanı’na ve E-5’e yakın bir bölgede bulunan proje 22 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip.

Cadde Flora nerede?

Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Cadde Flora Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Proje 74 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Cadde Flora nerede?

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İdealist Cadde projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut'tan satılık 16 cadde dükkanı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 16 adet cadde dükkanını açık artırmayla satışa çıkarıyor. Dükkanların toplam muhammen bedeli 25 milyon 440 bin TL...

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dükkanlar 11 Mayıs tarihinde açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut güvencesiyle Şile'de yatırım fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesinde İdealist GYO tarafından inşasına başlanan İdealist Cadde ile Şile’de bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir iş ve yaşam merkezi hayata geçiriliyor.

Emlak Konut 42.Cadde fiyatları!

Emlak Konut 42.Cadde fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Konya Meram'da yer alan 42.Cadde projesinin ihalesine başvurular için son gün 12 Mayıs...

Emlak Konut Göl Panorama dükkan satışları!

Emlak Konut Göl Panorama dükkan satışları 16 Nisan 2016 Cumartesi günü ihale yoluyla yapılacak. Göl Panorama projesinde 40 adet cadde dükkanı yer alıyor...

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları!

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları devam ediyor. Dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede bulunan Cadde Flora Bahçekent'te yer alan 260 adet ticari ünite bugün açık artırma ile satışa sunuldu. Peki Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım!

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım bilgileri kapsamında proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede bulunuyor. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Emlak Konut Cadde Flora iletişim Haberi

Emlak Konut Cadde Flora iletişim

E-5’e, 3. Havalimanı’na, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve TÜYAP fuar alanına yakın konumda hayata geçirilen Emlak Konut Cadde Flora 'da toplam 260 adet ticari alan bugün açık artırma ile satışa çıkarıldı. 


Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu henüz yayınlanmadı. Yaklaşık 1 milyon kişinin yaşadığı bölgede inşa edilen proje 74 bin metrekare arsa alanına sahip.


Cadde Flora Bahçekent'te süs havuzları ve yeşil alanlar, kafe, etkinlik alanları, restoran ve giyim mağazaları, eczane, market, kuaför gibi sosyal olanaklar bulunuyor


Ticari alanların fiyatları KDV hariç 195 bin TL’den başlangıç gösteren Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu açıklandığında sitemizde yer alacak. 


Cadde Flora Bahçekent iletişim

Telefon: 444 58 13

Web Adresi: www.caddeflora.com

Özge...