28 / 04 / 2024

emlak konut devam eden projeler

emlak konut devam eden projeler

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020'de yeni proje geliştirmek için düğmeye bastı. Şirket, İkitelli ve Başakşehir yeni projelere başlıyor...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım'da son dakika gelişmesi! Yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Projede ruhsatlar alınmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı'nın değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam

Emlak Konut GYO Maltepe Küçülyalı'da devam eden Nidapark projesiyle ilgili 2022 yılı değerleme raporunu KAP'a yolladı.

Emlak Konut GYO Göktürk 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Eyüpsultan’da yükselecek olan Emlak Konut GYO Göktürk Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 214 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Emlak Konut GYO Göktürk Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla…

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

emlak konut devam eden projeler Haberi

emlak konut devam eden projeler

1953 yılında kurulan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 60 yılı aşkın zamandır binlerce proje hayata geçirdi. 2003 yılından bugüne kadar çeşitli büyüklükte toplam 133 projenin ihalesini gerçekleştiren şirket yeni projeler için kolları sıvadı. 

2023 yılı sonuna kadar konut ve ticari ünite sayısını 250 bine çıkarmayı planlayan Emlak Konut GYO, bu yıl 2 yeni konut projeye başlayacak.

 

1- EMLAK KONUT GYO İKİTELLİ 2. ETAP PROJESİ 

İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun İkitelli'deki arsasında yeni projeye başlıyor.

İnşaat yakında başlıyor
Emlak Konut GYO'nun İkitelli'de inşa edilecek yeni projesinde konutlar ve dükkanlar olacak. Projede inşaatın çok yakında başlaması bekleniyor. 

1.6 milyon liralık satış
Toplam...