10 / 05 / 2024

emlak konut güvencesiyle ne demek

emlak konut güvencesiyle ne demek

Hızla gelişen inşaat sektöründe, bazı konut projeleri Emlak Konut ve TOKİ güvencesi ile inşa ediliyor. Peki, emlak konut güvencesi ne demek? TOKİ güvencesi ne demek? İşte yanıtı..

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışa çıkacak!

Emlak Konut güvencesiyle Pasifik vizyonunu buluşturan Ankara’nın en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’daki ofisler lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Büyükyalı İstanbul'daki loft daireler satışta!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki Büyükyalı projesindeki loft daireler satışa sunuldu. 

Büyükyalı'da sona yaklaşıldı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde sona yaklaşıldı. 

emlak konut güvencesiyle ne demek Haberi

emlak konut güvencesiyle ne demek

Emlak konut güvencesi ne demek?

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. 2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir.


Emlak Konut geldiği noktada hızlı büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında halka arz edilmiştir. Beklenenin üzerinde bir ilgi gören Emlak Konut halka arzıyla; yurtiçi bireysel yatırımcı talebinde Türkiye rekoru kırıldığı gibi, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzından biri gerçekleşmiştir. Yine 2013 yılı Kasım ayında gerçekleştirdiği ikincil halka arzında hisse senetlerine 2,3 kat talep gelmiş ve 20 farklı ülkeden 100’ün üzerinde uluslararası yatırımcının ilgi gösterdiği Emlak Konut halka arzı, Orta Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde sermaye artırımı şeklinde yapılan yılın en büyük halka arzı olmuştur. 


TOKİ ise, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi...