06 / 05 / 2024

Emlak Konut mıpım 2019

Emlak Konut mıpım 2019

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, dış piyasalara açılmanın önemine dikkat çekerek, şirketin yabancı yatırımcılara satışının 2018 yılında 1.1 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Emlak Konut Mühye arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli Çankaya İlçesi Mühye Mahallesi parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut GYO MIPIM 2018'de yatırım fırsatlarını anlattı!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluştu.

Başkent Emlak Konut Mühye ödeme planı!

Başkent Emlak Konut Mühye ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Başkent Emlak Konutları fiyatları 396 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Mühye projesinin adı belli oldu: Başkent Emlak Konutları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara Çankaya Mühye arazisi üzerinde hayata geçireceği yepyeni projenin adı belli oldu.

Emlak Konut Mühye projesinin detayları belli oldu!

Emlak Konut Ankara Mühye projesinin detayları belli oldu. Emlak Konut Mühye projesinde 1.901 daire ve 30 dükkan olacak...

Emlak Konut'ta hedef 250 bin bağımsız bölüm!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Yeni Birlik Gazetesi'ne röportaj verdi. Kurum: "Hedefimiz ise 2023 yılına kadar toplamda 250 bin bağımsız bölümü projelendirmek." dedi.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Kayabaşı'nda 373 bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Kayabaşı Rekreasyon Projesi Yapı Ruhsatı hakkında bildirim yayımladı.

Emlak Konut 4 proje için Yapım İşleri Kontrollük İhalesi yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Niğde, Nevşehir, Kocaeli ve Ankara'da anahtar teslimi götürü bedel projelerindeki "Yapım İşleri Kontrollük Hizmet Alım İşi" 30 Eylül'de ihale edilecek.

Emlak Konut Ankara Çankaya Mühye arsasının sözleşmesi feshedildi!

Emlak Konut, Ankara Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde yapılan imar uygulaması sonucunda emsale esas inşaat alanının azalması nedeniyle Makro ve Akyapı İnşaat ile yapılan sözleşmesini feshetti. İhale yeniden gerçekleşecek.

Dağ Mühendislik'te Emlak Konut kampanyasıyla rekor satış!

Dağ Mühendislik imzası taşıyan 'Tual Adalar', 'Tual Bahçekent' ve 'Bahçekent Flora' projeleri Emlak Konut GYO’nun ağustos ayında geçerli 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz’ kampanyasıyla talep rekoru kırdı. 10 günde toplam 126 milyon 700 bin TL değerinde toplam 237 adet konut ve dükkan satıldı.

Dağ Mühendislik iki projeyle Emlak Konut'un kampanyasına katıldı!

Dağ Mühendislik, Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut tarafından hayata geçirilen tarihi 'Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz' kampanyasına Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleriyle katıldı.

Emlak Konut Ankara'daki 423 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu'nda yapılan toplu konut uygulaması kapsamındaki 427 adet konut ve 5 adet dükkanın yapı ruhsatını aldı.

Emlak Konut mıpım 2019 Haberi

Emlak Konut mıpım 2019

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019'a katılan Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi büyük ilgi gördüğünü söyledi. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hakan Gedikli, MIPIM 2019’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu:

''Gelişmekte olan ülkelerin küresel inşaat sektörü hasılasından aldığı payın 2025 yılında yüzde 60ı geçeceği düşünüldüğünde bu organizasyonda yapılan bağlantıların, ticari faaliyetlerin ve tanıtımın önemi çok daha fazla artıyor. Toplam 23.3 milyar lira tutarındaki varlık toplamı ile Emlak Konut GYO Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıkları arasında yer alıyor. Dışa açılmanın her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de önem arz ettiğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda 2018 yılında yabancı yatırımcılara satış tutarımız 1.1 milyar liraya ulaştı. MIPIM gibi organizasyonlar sürdürülebilir tanıtım açısından...