02 / 05 / 2024

emlak konut önünde eylem

emlak konut önünde eylem

Emlak Konut GYO'nun iki projesinde işçiler iş bıraktı. Emlak Konut GYO tarafından yaptırılan 1stanbul ve Unikonut projelerinde çalışan yaklaşık 1000 işçi sabahın erken saatlerinden bu yana Ataşehir’de eylem yapıyor.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Arkitera Emlak Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkitera Emlak Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Pekçay tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Emlak Konut Ortaköy'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi'nde bulunan toplam 17 bin 131 metrekarfe yüzölçümlü 30 ada 74, 75, 76, 77, 78 ve 104 parsel sayılı taşınmazların değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Şile Çavuş Projesi'nde 58 yapının ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çavuş Şile Projesi'nde 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.

Emlak Konut Kızılay Saraçoğlu'nda dönüşüme başlıyor!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine daha imza atmaya hazırlanıyor...

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

emlak konut önünde eylem Haberi

emlak konut önünde eylem

Emlak Konut GYO'nun iki projesinde işçiler iş bıraktı. Ataşehir'deki genel müdürlük önünde eylem yaptı.


Emlak Konut GYO tarafından yaptırılan 1stanbul ve Unikonut projelerinde çalışan yaklaşık 1000 işçi sabahın erken saatlerinden bu yana Ataşehir’de eylem yapıyor.

Emlak Konut Genel Müdürlüğü önünde toplanan işçiler iki projede faaliyet gösteren 50 taşeron firmaya ödeme yapılmadığı için maaşlarını alamadıklarını belirtti. Yeni Doğuş İnşaat’ın 1stanbul ve Unikonut projelerinden dolayı taşeron firmalara 35-40 milyon lira borcu olduğunu söyleyen işçiler “TOKİ, Emlak Konut uyuma sabrımızı taşırma” diye slogan attı.


“İŞLER SÖKÜLECEK”

İşçiler Emlak Konut binası önüne  “TOKİ bu taşeron işçilerin alacaklarını ödemediği taktirde 1stanbul ve Unikonut projelerinde yapılan tüm işler sökülecektir” yazılı pankart astı.

Sözcü’ye konuşan işçiler “Bir daire alan müşterinin kapı koluyla ilgilenen Emlak Konut GYO, inşaatlarda gece gündüz çalışanların hakları...