05 / 05 / 2024

Emlak Konut raporu

Emlak Konut raporu

Emlak Konut GYO inşaat sektörü raporu yayınladı. Rapora göre, konut ihtiyacı orta ve orta alt segmentte yoğun şekilde sürüyor, orta üst ve lüks segmentte ise talep yavaşladı.

Emlak Konut Haziran ayı satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2013 Haziran ayı satışı tamamlanmış (ön satışlar dahil) bağımsız bölümler raporu PDF dosya olarak yayınlandı....

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO 2020 Sürdürülebilirlik Uyum Raporu!

Emlak Konut GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yayımladığı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum durumunu gösteren 2020 yılı Sürdürülebilirlik Uyum Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Emlak Konut GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınlandı. 

Emlak Konut Umurbey parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Umurbey ve Kuruçay Mahalleri parselleri için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut GYO Nevşehir Merkez Emek parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Merkez Emek parselleri için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Maltepe Çınar parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Maltepe Çınar parseli için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut raporu Haberi

Emlak Konut raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) gayrimenkul sektörü için büyük önem taşıyan bir araştırma raporu yayınladı. Rapora göre, gayrimenkul sektöründe lüks ve orta üst segmentte talep yavaşlarken; orta ve orta alt segmentte ise konut ihtiyacı yoğun şekilde sürüyor. Konut sektörünün büyümenin lokomotifi olduğunun belirtildiği raporda, ekonomik gelişmeler göz önüne alındığında ve dünyayla kıyaslandığında sektörün daha çok potansiyel içerdiğinin altı çiziliyor. Raporda, mevcut durumda konut sektörünü etkileyen unsurlar ise; artan yabancı yatırımcı ilgisi, faizlerin düşmesine bağlı konut kredisi talebinin yükselmesi, altyapı projelerinin cazibe merkezleri yaratması, ulaşım olanaklarının artması ve kentsel dönüşüm olarak öne çıkıyor. Ayrıca, 2013 son çeyreği ile 2014'ün ilk yarısında beklemeye geçen talebin, geçen yılın üçüncü çeyreğinden itibaren yeniden alıma dönüşmeye başlamasının da sektörü etkilediği vurgulanıyor. 


DAKİKADA 2 KONUT...