06 / 08 / 2024

emlak konut süleyman çetinsaya

emlak konut süleyman çetinsaya

Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya, 15 Temmuz sonrası Türkiye’nin ekonomik istikrarını kanıtladığını belirterek, “Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam” dedi.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO 950 milyon TL'lik kredi sözleşmesi imzaladı!

Emlak Konut GYO, yeni proje yatırım faaliyetlerinde kullanmak amacıyla 950 milyon TL tutarlı ve 3 sene vadeli kredi sözleşmesi imzaladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO'nun konut çağrısına talep yağdı!

Emlak Konut GYO’nun, konut talebinin giderilmesi ve fiyatların baskı altına alınması amacıyla orta ve küçük ölçekli yatırımcıya yaptığı ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısına yoğun talep geldi. Kamu ile ortak proje geliştirmeyi isteyen 200’ü geçen yatırımcıdan başvuru geldi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 203 milyon 713 bin 877 TL, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 240 milyon 382 bin 374 TL, projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 675 milyon 724 bin 288 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'de konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap'ta konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Vadi Evleri 2. Etap projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

emlak konut süleyman çetinsaya Haberi

emlak konut süleyman çetinsaya

Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya, 15 Temmuz sonrası Türkiye’nin ekonomik istikrarını kanıtladığını belirterek, “Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam” dedi.


Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi yaptığı hain darbe girişiminin tüm ülkeyi olumsuz anlamda etkilediğini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, milletin iradesinin girişimin etkilerini en aza indirgediğini söyledi. Çetinsaya, "Dünyanın hiçbir yerinde böylesine bir girişimin ardından, bu şekilde güçlü kalan bir ekonomi görülemez. Ülkemiz bu alçak girişimle birlikte tüm dünyaya milletimizin iradesini gösterirken, Türkiye'nin güçlü ve istikrarlı ekonomisini de kanıtlamış oldu" dedi. Hain kalkışmanın yaralarının hızla sarıldığını dile getiren Çetinsaya, "Hükümetimizin çok ciddi tedbirleri var. İnşaat sektörü açısından baktığımızda ise her geçen gün yeni, olumlu haberler görüyoruz. Bunlardan biri de Emlak Konut GYO'nun projelerinde vadeyi 10 yıla çıkartarak,...