14 / 05 / 2024

Emlak Konutları kocaeli Körfezkent 4. Etap

Emlak Konutları kocaeli Körfezkent 4. Etap

Emlak Konutları Körfezkent 4. Etap projesi satışları devam ediyor. Dairelerin 165 bin TL ile 317 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projenin yüzde 73'ü yeşil alandan meydana geliyor.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Emlak Konutları kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında, 6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı, Kısmi Kesin Kabul

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/1 Parsel Eğitim Tesisi'nin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi nin (Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap) projesinin Geçici Kabul Tutanağı'nı onayladı.

Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme şekli!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi toplam 1.955 daireden oluşuyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje Kocaeli Gebze Kirazpınar Mevkii'de hayata geçiriliyor...

Gebze Emlak Konutları 3. etap kampanyalı ödeme planı!

2019 yılı Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Gebze Emlak Konutları 3. etap projesi Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar mevkiinde yer alıyor. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. etap kampanyalı ödeme planı...

Emlak Konutları kocaeli Körfezkent 4. Etap Haberi

Emlak Konutları kocaeli Körfezkent 4. Etap

Emlak Konutları Körfezkent 4. Etap projesi satışları devam ediyor. Kocaeli'nde inşa edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Körfezkent 4. Etap projesi 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde konumlandırılıyor. Proje 203 bin 622 metrekare alana sahip.


Emlak Konutları Körfezkent 4. Etap projesi 1.096 tane daire ve 28 tane ticari birimden oluşuyor. Projede teslimler 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.


Emlak Konutları Körfezkent 4. Etap projesi daire fiyatları şu şekilde; 1+1 daireler 165 bin TL, 2+1 daireler 187 bin TL, 3+1 daireler 247 bin TL, 4+1 daireler 304 bin TL'den başlıyor. 


8-10 katlı 27 bloktan meydana gelen Körfezkent 4. Etap projesinde...