05 / 05 / 2024

emlak müdürlüğü arsa ihalesi

emlak müdürlüğü arsa ihalesi

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle Arnavutköy ve çevresinde, arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi" dedi.

Arnavutköy'de 2.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Arnavutköy Belediyesi tarafından Delikkaya bölgesindeki 2 bin metrekarelik arsa, 2 milyon 120 bin TL'ye 19 Şubat saat 15:00'da Kapalı Teklif Usulü artırma suretiyle ihaleye çıkartılıyor. İşte Resmi Gazete'deki duyuru...

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

1935'te Milli Emlak Müdürlüğü'nden 13 bin 977 TL'ye satılık han!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mercan Ağa Mahallesi'nin Çakmacılar yokuşunda yer alan Yusufyan Hanı 13 bin 977 liraya satılmış.

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Milli Emlak o ildeki 3 arsa ile 4 araziyi 8 taksitle satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 arsa ile 4 araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Isparta Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

emlak müdürlüğü arsa ihalesi Haberi

emlak müdürlüğü arsa ihalesi

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, Arnavutköy'de gayrimenkul fiyatlarının tavan yaptığım belirterek, "Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle Arnavutköy ve çevresinde, arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi" dedi. 


Aşa, dolardaki artışın gayrimenkul satışlarını olumsuz etkilediğini anlattı. 


Dolar bazmda satılık olan gayrimenkullerde TL bazmda ciddi bir artış görüldüğünü, bu durumun dolar bazlı fiyatların düşme beklentisi veya TL bazmda makul bir fiyata çekilmesi taleplerini gündeme getirdiğini belirten Aşa, "Aynca yeni başlayacak ve henüz tamamlanmamış inşaatlarda dolar olarak alınan malzemelere yansıyan artışların bu projelere de yansıyacak olması ve dolayısıyla fiyatlarda artış beklentisi var. Bir diğer etken de doları olan yatırımcının daha da yükselebilir beklentisiyle gayrimenkul alımım ertelemesi" dedi. 


Aşa, şunlan kaydetti: "Yapımı süren 3. Havalimanı, 3....