02 / 05 / 2024

Emlak Müşavirlik Yasası değişiyor

Emlak Müşavirlik Yasası değişiyor

Samsun emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, 7 ilin oda başkanının katılımıyla ‘Emlak Müşavirlik Yasası’ ile ilgili son durumun Samsun’da tartışılacağını ifade etti.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

Emlak Müşavirliği Yasası değişiyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı İsmail Yücel, Emlak Müşavirliği yasasının son haliyle Başbakanlığa gönderileceğini müjdeledi. 

Emlak Müşavirliği Yasası ile sektörde yeni dönem başlayacak!

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, Emlak Müşavirliği Yasası ile gayrimenkul sektöründe yeni bir devrin başlayacağını söyledi.

Mevlüt Oral: Emlakçı belgeleri bir anlam ifade etmiyor!

Samsun emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Halk eğitim Merkezlerinden alınan emlakçı belgelerinin bir anlam ifade etmediğini söyledi. Oral, “Emlak Müşavirlik Yasası çıkmak üzere. Bununla ilgili Türkiye’de kurs açmayan tek oda biziz.'' dedi

Lisanslı Emlak Müşavirliği yasasına emlakçılardan destek!

TBMM Sanayi Komisyonu'nun gündeminde bulunan Lisanslı Emlak Müşavirliği, Emlak Müşavirliği Şirketleri ve Emlak Komisyonculuğu hakkındaki kanun teklifi tartışma yarattı. Yasa teklifi emlakçıların yüzünü güldürdü.

Emlak Müşavirlik Yasası Samsun'da tartışılacak!

Samsun emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, 7 ilin oda başkanının katılımıyla ‘Emlak Müşavirlik Yasası’ ile ilgili son durumun Samsun’da tartışılacağını ifade etti.

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Zeybel tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Emlak danışmanlığı yasası vergi kaybını önleyecek!

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, emlak danışmanlığı yasasıyla konut alıcısının ve satıcısının güvence altına alınacağını, korsan emlakçılara ise cezai yaptırım uygulanacağını bildirdi.

Emlak Danışmanlığı Yasası'nın taslağı hazırlandı!

ANKARA Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, emlak danışmanlarının yıllardır ortak beklentisinin 'Emlak Danışmanlığı Yasası'olduğunu söyledi. Taylan, yasanın taslağının hazırlandığını belirtti.

Orben Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Orben Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi 23 Şubat'ta, 50 bin TL sermaye ile Ataşehir 'de, Orkun Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Emlak Müşavirlik Yasası değişiyor Haberi

Emlak Müşavirlik Yasası değişiyor

Samsun emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, 7 ilin oda başkanının katılımıyla ‘Emlak Müşavirlik Yasası’ ile ilgili son durumun Samsun’da tartışılacağını ifade etti. Emlakçıların en büyük dertlerinin çözümü olarak kabul edilen Emlak Müşavirlik Yasası hakkında değerlendirme toplantısı yapacaklarını dile getiren Mevlüt Oral, bütün Samsunlu emlakçıları Cumartesi günü saat 15.00’te Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Davul Altan Meclis Salonu’ndaki toplantıya davet etti. Toplantı hakkında bilgi veren Oral, “Cumartesi günü saat 15.00’te STSO’da toplantı salonunda Emlak Müşavirlik Yasası hakkında uzmanların katıldığı bir toplantı düzenlenecek. Bu toplantıya İzmir, İstanbul, Bursa, Adana, Yalova, Düzce, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanları ve Samsunlu emlakçılar katılacaklar. Toplantıda Emlak Müşavirlik Yasası ile ilgili olarak bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulacak. 7 ilin oda...