07 / 05 / 2024

emlak planlama inşaat ihaleleri

emlak planlama inşaat ihaleleri

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş tarafından İstanbul Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart 2013 tarihinde yapılacak...

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özbakır tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Burakhan Durmaz tarafından kuruldu.

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Barakat A. Thuhaıbavı tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Bayram Daş ve Mehmet Cengiz ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

emlak planlama inşaat ihaleleri Haberi

emlak planlama inşaat ihaleleri


Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş tarafından açık ihale usulüyle yapılacak olan İstanbul Yenişehir Projesi, Tuzla 120 ada 1 parsel arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 7 Mart 2013 Perşembe günü saat 15.00'te yapılacak.


Arsa alanı 260 bin 489,41 metrekare olan İstanbul Tuzla Orhanlı 'daki lojistik alanın emsali 2.50, emsale esas inşaat alanı 651 bin 223,52 metrekare olarak belirlendi. Bu alanlarda konaklama, rezidans, özel sağlık tesisi, özel okul, alışveriş merkezleri, sergi salonları, çarşı, dini tesis alanları, turizm büroları, lokanta, kat otoparkı, kafeterya, gümrükler, antrepo ve depolar, nakliye ambarları, haller, kargo aktarma tesisleri, perakende dağıtım birimleri, depolama tesisleri, bakım - onarım, yükleme - boşaltma, tartı, barkodlama, ambalajlama, paletleme vb. lojistik faaliyetleri, sigorta ve gümrük acenteleri, taşıma işleri komisyoncuları, ro-la,...