08 / 05 / 2024

emlak platformu Kuveyt Türk

emlak platformu Kuveyt Türk

Kuveyt Türk Katılım Bankası, anlaşmalı olduğu gayrimenkul projeleri ve finansman çeşitleri hakkında en doğru bilgiyi vermeyi amaçlayan yeni emlak platformu www.propertyturk.net'i hizmete soktu...

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

İkinci konutlara odaklı bir emlak platformu olan ve değerlemesi 1 milyar dolara ulaşan Pacaso, konut satışlarında kripto para kullanılabilmesi için harekete geçti.

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

İstanbul'daki yeni metro projeleri en çok hangi ilçeleri değerlendirdi?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak, İstanbul’da halihazırda olan hatların uzatılan ve yapımına sıfırdan başlanan metro projelerinin, satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki etkisini analiz etti. Peki İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Emlak Konut Osmangazi gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Osmangazi gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Yenimahalle gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çankaya Yenimahalle gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut 10 milyon TL'lik bağışın detaylarını açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 10 milyon TL'lik bağışın detaylarını açıkladı.

emlak platformu Kuveyt Türk Haberi

emlak platformu Kuveyt Türk

Kuveyt Türk Katılım Bankası, anlaşmalı olduğu gayrimenkul projeleri ve finansman çeşitleri hakkında en doğru bilgiyi vermeyi amaçlayan yeni emlak platformu www.propertyturk.net'i hizmete soktu.  www.propertyturk.net, emlak sektörünün nabzını tutan gelişmeleri, güncel haberleri, detaylı ilan ve finansman seçeneklerini kapsayan içeriğiyle kuruldu, www.propertyturk.net, Türkiye vatandaşlarının yanı sıra diğer ülke vatandaşlarının da Türkiye'de mülk edinebilmelerine yardımcı olacak bilgi ve önerileri web sitesini ziyaret edenlerle paylaşıyor. Emlak platformunun Kuveyt Türk müşterilerinin bildiği ve sıklıkla ziyaret ettiği bir emlak vitrini olması...