28 / 04 / 2024

Emlak projeleri 2013

Emlak projeleri 2013

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve de Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği Emlak 2013 Fuar'ı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü...

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Norveç Varlık Fonu uygun emlak projeleri bulamadı!

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

3. köprü güzergahındaki emlak projeleri şimdiden kazandırıyor!

Kısa bir süre içinde açılması planlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahındaki emlak projeleri şimdiden kazandırmaya başladı. 3. Boğaz Köprüsü'nde çalışmalarda artık sona yaklaşıldı.

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi 19 Ocak’ta!

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Dev emlak projeleri Avrupa vitrininde!

Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları Sabah gazetesi sponsorluğunda düzenlenen Expo Real 2015'te bir araya geldi. Münih'teki fuarda 74 ülkeden 1653 şirket, ortaklık ve işbirliği için görüşmelerde bulundu

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

2014’te emlak vergileri, 2013’e göre zamlı ödenecek!

2014’te emlak vergileri, 2013’e göre “zamlı” ödenecek. Hem de 2014 yılı için belirlenen yeniden değerleme oranı olan “yüzde 3,93’ten” çok daha fazla bir artışla...

Nisan ayında satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları durgunluğu atmak için yeni projelere start verdi. Satışa yeni çıkacak projeler gün sayıyor. Sıfır kilometre projelerin ağırlıklı olarak İstanbul’da inşa edildiği görülüyor. İşte alıcıya göz kırpan yeni emlak projeleri...

Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen de yer alıyor!

FORBES dergisi Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen' i de göstermişti. Burak Öymen, Monaco ' da yaşıyor ve Kazakistan'da inşaat sektöründen milyonlarca dolar kazandı.

Emlak Konut 2013'te karını ikiye katladı!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2013 yılı dönem net karını açıkladı. Başarılı bir ikincil halka arz gerçekleştirdiği 2013 yılını, satış konusunda da yüksek performansla kapatan Emlak Konut, karını ise yüzde yüz artırdı...

Bursa'da satılık konut sayısındaki artış dikkat çekici oldu!

Bursa'da emlak piyasası 2013'ü hareketli geçirdi. satılık konut ilanları 2013'te bir önceki yıla göre yüzde 169 artış gösterdi. Bursa'da bir yılda satılık konut ilanları 2,5 katından fazla artış gösterdi

Emlak projeleri 2013 Haberi

Emlak projeleri 2013

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. CNR EXPO Yeşilköy’de 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Orta Doğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı. Fuarı 4 bin 513'ü yurt dışından olmak üzere toplamda 19 bin 325 profesyonel ziyaret etti. 


CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilen fuara, Suudi Arabistanlı yatırımcılar, ceplerine 500 milyon dolar koyarak  geldiler. Aralarında Bin Ladin, Al Amuodi gibi sektörün öncü gruplarının da yer aldığı firmalar  önümüzdeki yıl bu paranın 3 katı ile fuara alım için geleceklerini söylediler.


Emlak 2013 Fuarı’na gelen Arap...