27 / 04 / 2024

Emlak Reklam ve Araştırma Kursu

Emlak Reklam ve Araştırma Kursu

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB)'gayrimenkul danışmanlığı'sertifikası vermeye başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

ERA, gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verecek!

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da start verdi.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tunç Altun tarafından kuruldu.

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Arif Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Hıdayat Eğitim Emlak Reklam Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıdayat Eğitim Emlak Reklam Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Aswad tarafından kuruldu. 

Almuiz Emlak Turizm Reklam Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Almuiz Emlak Turizm Reklam Ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.H Mahmood Al-Sammaraıe tarafından kuruldu.

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi'nde!

5. CNR EMLAK FUARI ve 8. BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’ne medya partneri olan Projects İstanbul, sektöre yön verenlerle buluşmaya hazırlanıyor

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

Livein İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livein İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Özay tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Emlak Reklam ve Araştırma Kursu Haberi

Emlak Reklam ve Araştırma Kursu

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB)'gayrimenkul danışmanlığı'sertifikası vermeye başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan ilk mezunlarını verdi. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler ayrıca gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak. ERA Türkiye'nin yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir altyapı oluşturduğunu belirten ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim verdiğini...