19 / 07 / 2024

emlak şampiyonları

emlak şampiyonları

Hurriyetemlak.com' un ekim ayı emlak endeksine göre, son 1 ayda emlak fiyatlarının en çok arttığı ilçeler arasında İstanbul’un merkezi lokasyonlarından olan Şişli başı çekiyor...

İzmir'in konut şampiyonları açıklandı!

İzmir'in konut şampiyonları açıklandı. hurriyetemlak.com Emlak Endeksi’ne göre; İzmir’de bulunan satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 9 artarak 1.750 TL’ye ulaştı.

2013 emlak vergisi şampiyonları!

2013 vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi beyanları sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden mükellefler açıklandı. Gelir İdaresi Başkanlığı sitesinde yayınlanan bilgiye göre işte 2013 emlak vergisi şampiyonları.

Realty World Türkiye Kupası 2011'de emlak satış şampiyonlarına ödül!

Realty World Türkiye'nin başarılı emlak danışmanları ve ofis sahiplerini ödüllendireceği etkinlik, 13-15 Mart tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cratos Premium Otel'de gerçekleştirilecek

Milli Emlak İzmir'de bağ satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Armutlu Beldesinde bulunan 5 bin 930 metrekare yüzölçümlü ham toprak ve bağı satışa çıkardı.

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak şampiyonları Haberi

emlak şampiyonları

Temponun hiç düşmediği Şişli'de fiyatlar 1 ayda tam yüzde 8 oranında artış gösterdi. İlçede satılık konut fiyatları 4 bin TL bandını aştı ve Eylül ayında 3.858 TL iken, Ekim'de 4.167 TL'yi buldu. Kiralık konutlarda ise metrekare ortalaması 21 TL civarında. Şişli'de satılık konut fiyatlarında yıllık artış ise yüzde 32’ye ulaştı. Şişli'nin en pahalı bölgesi Esentepe'de metrekare ortalama konut fiyatı 13.833 TL'ye ulaşırken; Fulya'da ortalama fiyat 9.691 TL oldu.


Endekse göre fiyatı artan ilçeler arasında ikinci sırada, hizmete girecek yeni üniversiteleriyle önemli bir eğitim merkezi olma yolunda ilerleyenTuzla geliyor.  E-5 ve TEM otoyolları ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Pendik feribot iskelesine yakınlığıyla ayrı bir avantaja sahip olan Tuzla'da emlak fiyatları yüzde 4,8 yükseldi. Satılık konutların metrekaresi 1.833 TL'ye, kiralık konutların...