16 / 05 / 2024

emlak ve otomotiv sektörü büyüyor

emlak ve otomotiv sektörü büyüyor

Yatırım amacıyla Türkiye'ye gelen yabancıların sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye'de yabancılar sadece sanayi, gayrimenkul veya turizme ivme kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda otomotiv sektörünü de canlı tutuyor.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

Han Cars Otomotiv İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Cars Otomotiv İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kusa tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Gökbak tarafından kuruldu.

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hikmet Marhan ve Mehmet Cihat Marhan ortaklığında kuruldu. 

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beykoz'da Osman Albayrak tarafından kuruldu.

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

emlak ve otomotiv sektörü büyüyor Haberi

emlak ve otomotiv sektörü büyüyor

2014'ün ilk 4 ayında yabancılara 5 binin üzerinde konut satışı gerçekleştirildi. Yatırım cennetine dönüşen Türkiye'de yabancılar sadece sanayi, gayrimenkul veya turizme ivme kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda otomotiv sektörünü de canlı tutuyor. 


Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar, "Ülkemizde kiralık otomobil sayısı her geçen gün artıyor. Tüketicinin kiralık aracın avantajlarına yeni yeni hakim oluyor. Kısa veya uzun vadeli seyahatler için gelen yabancıların da kiralık araç talebi artıyor" diye konuştu. 


Kiralama sektörünün gelişiminin otomotive de olumlu yansıdığını belirten Barkın Pınar, beş ayda üst segmentte yer alan 25 bin aracın satıldığı bilgisini verdi. Pınar, "Satılan yaklaşık her dört otomobilden birini kiralama firmaları satın alıyor. 


Bu da sektöre sağladıkları katkının en büyük göstergesi" şeklinde konuştu. 


MÜTEKABİLİYET EKONOMİYE YARADI


 Pınar, mütekabiliyet yasasının ekonomiye sağladığı katkıyla ilgili ise şunları anlattı:...