27 / 04 / 2024

emlak vergi affı 2014

emlak vergi affı 2014

2014 Eylül'de yürürlüğe giren Torba Yasası ile emlak ve çevre temizlik vergisi dahil birçok vergi ve alacağa af getirildi. Peki, emlak vergi affı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak vergisi vergi affı 2014!

İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun, 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte emlak vergisi vergi affı 2014..

SGK uzmanı duyurdu! Tekrar vergi affı mı çıkıyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2022 yılı Aralık ayına kadar vergi ve prim borçları için yapılandırma geldiğini hatırlatarak 2024 yılı vergi affıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2024'te vergi affı mı çıkıyor? 

Vergi affı hangi borçları kapsar? Vergi affı nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından ülke genelinde bir vergi affının gündemde olduğunu duyurdu. Vergi affı kapsamında, vergi borçları yanı sıra sigorta primleri (SGK ve Bağ-Kur) ile idari para cezaları gibi ödemelerin de yeniden yapılandırılacağı belirtildi.

Vergi affı 2023 başvuru nasıl yapılır? 2023 vergi affı başvuru ne zaman? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Vergi borcu yapılandırma; belli zaman dilimlerinde, kişinin ödemesi gereken verginin belli oranının silinmesi ve kalan kısmının devlet tarafından belirlenen tarihler içinde taksitler ile ödenme işlemidir. İşte bu konuya dair detaylar!

Bağ-Kurlular dikkat! Torba yasada Bağ-Kur tescil affı olacak mı?

Bağ-Kurlular tarafından torba yasada Bağ-Kur tescil affının olup olmayacağı merak ediliyor. Bağ-Kur tescil affı çıktı mı, vergi affı son başvuru tarihi ne zaman? Tüm merak edilen soruların detayları haberimizde...

Vergi affı 2023 başvuru ne zaman? Vergi affı başvurusu nasıl yapılır 2023?

Vergi affı konusu gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. Vatandaşlar, vergi affı başvurusunu nasıl yapabileceklerini merakla araştırıyor. İşte bu konudaki detaylar!

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Vergi borçları siliniyor mu? Vergi affı 2023 Meclis'ten geçti mi? Vergi affında son durum ne?

Vergi affının çıkıp çıkmadığı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki vergi affında son durum ne? İşte detaylar!

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

2023 vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı yasalaştı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak? Vergi affında son durum!

Vergi affındaki son durumun ne olduğu merakla araştırılıyor. İşte 2023 Vergi affında son durum!

Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek?

Vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek? Sorularına yanıt arıyor. Peki, Vergi affında son gelişmeler neler? İşte detaylar...

Vergi affı 2023 detayları! Vergi affı 2023 ne zaman yasalaşacak? Vergi affı yürürlüğe girdi mi?

Vergi affı gündemde yer alan konulardan biridir. Vergi affının çıkıp çıkmadığı merakla sorulmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Vergi affı hangi borçları kapsıyor? Vergi affı emlak vergisini kapsıyor mu?

Vergi affı gündemde yerini alan en popüler konulardan biridir. Bu yüzden konu ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorular ve yanıtları!

Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi affı 2023 ne zaman yasalaşacak?

Vergi affının ne zaman çıkacağı, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

emlak vergi affı 2014 Haberi

emlak vergi affı 2014

Emlak vergi affı son başvuru tarihi!

2014 Eylül'de yürürlüğe giren Torba Yasası ile emlak ve çevre temizlik vergisi dahil birçok vergi ve alacağa af getirildi.


Emlak vergisi affı kapsamına, vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan Emlak  vergisi ile çevre temizlik vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve  Emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile buna bağlı gecikme zammı alındı.


Kanunun getirdiği emlak vergisi yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen mükelleflerin başvuru tarihini kaçırmaması gerekiyor. Emlak vergi affı son başvuru tarihi 30 Kasım olup; bu tarihe kadar başvuruların yapılması gerekiyor.


Aksi halde yapılandırma hakkı kaybediliyor. Başvuru yaparak vergi borcunu yapılandıran mükelleflerin ödemeleri ise Aralık ayında başlayacak. Taksitler kredi kartıyla da ödenebilecek.


Ödeme sürecinde vir yılda ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi...