08 / 07 / 2024

Emlak yatırımı yaparken dikkat etmemiz gerekenler

Emlak yatırımı yaparken dikkat etmemiz gerekenler

Gayrimenkul alım satımı bugün en çok kazandıran yatırım çeşitlerinden biri olarak görülüyor. Ülkemizde emlak alanındaki canlanma da düşünüldüğünde, son derece mantıklı bir karar ile emlak yatırımı yapmak için harekete geçilebilir.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Emlak yatırımında en çok kazandıran şehir hangisi? Enflasyona karşı konut yatırımları yükseldi...

Emlak yatırımında en çok kazandıran iller belli olduğu açıklandı. Buna göre, yüksek enflasyonda konut yatırımında artış görüldü. yaşandı. Konutta en çok kazandıran şehirler hangileri oldu?

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Arazi, arsa ve tarla yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bunları bilmeden sakın almayın!

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla vatandaş arsa, arazi ve tarla yatırımına yöneldi. Peki arsa, arazi ve tarla yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı 17 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı açıkladı! Asıl önemli olan hikayesi... 

Elinde birikimi olan yatırımcılar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor; bunlardan biri de toprak yatırımı. Peki toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli. Uzmanı açıkladı...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Emlak yatırımı yaparken dikkat etmemiz gerekenler Haberi

Emlak yatırımı yaparken dikkat etmemiz gerekenler

Gayrimenkul alım satımı bugün en çok kazandıran yatırım çeşitlerinden biri olarak görülüyor. Ülkemizde emlak alanındaki canlanma da düşünüldüğünde, son derece mantıklı bir karar ile emlak yatırımı yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bütçenizin küçük ya da büyüklüğünden ziyade, özenle hareket etmeniz gereken bir süreç olması büyük önem taşır. Yani bu süreçte bazı noktalara dikkat ettiğiniz takdirde, bütçenize göre son derece karlı yatırımlarda bulunabilirsiniz. Bir gayrimenkul yatırımı yapmadan önce, ilk yapmanı gereken, Belediye’ye giderek, söz konusu gayrimenkul ile ilgili olan kayıtları incelemektir. Anormal bir durum olup olmadığı, her hangi bir değişiklik ya da karar olup olmadığı dikkat etmeniz gereken noktalardır.


Herhangi bir Emlak yatırımı yapmadan önce yapmanız gerekenlerden biri de tapu kayıtları kontrolüdür. Kat mülkiyeti tapusu bulunmayan, iskânı olmayan ya da hisseli tapuları...