30 / 04 / 2024

emlakçı açmak için istenen evraklar

emlakçı açmak için istenen evraklar

Emlakçılık yapmak için gereken şartlar konusunda bu iş için herhangi bir diplomaya gerek olmadığını söyleyebiliriz. Ancak emlak ofisi açmak için yapılması gereken bir çok işlem vardır. Bu işlemlerden haberimizde bahsedeceğiz...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Emlak vergisine itiraz davası için yarın son gün!

Emlak vergisinde dava açmak için yarın son gün. Davalar, ilgili belediye başkanlığı taraf gösterilerek takdir komisyonu kararının iptali talebiyle vergi mahkemesinde açılabilir.

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Mersin'de tarla açmak için dinamit patlatan şüpheli yakalandı!

Mersin'de tarla açmak için dinamit kullanmak isterken yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. 

Özel okul açmak için '500 metrekarelik bahçe koşulu' getirildi!

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan mevzuat düzenlemesinde yer alan yeni maddeye göre özel okul açılabilmesi için en az 500 metrekare bahçeye sahip olunması gerekecek...

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

emlakçı açmak için istenen evraklar Haberi

emlakçı açmak için istenen evraklar


Emlakçılık yapmak için gereken şartlar!


Emlakçılık günümüzde oldukça popüler olan bir meslek. Bir çok emlakçı bu işten oldukça kâr etmekte. Kazanılan para emlakçının emlakcılık yaptığı şehir ve muhite göre kat ve kat artabilmektedir. Tabi emlakçının sahip olduğu müşteri sayısı da çok önemlidir.


Emlakçı olmayı düşünen gençler liseden sonra iki yıllık emlakçılık bölümü okuyabilirler. Bu şekilde hem bu işi en temelinden öğrenmiş olur hem de alacakları diploma ile ilerde emlak ofisi açabilirler. Şu an ki mevcut uygulamada emlakçı açabilmek için herhangi bir diploma gerekmemektedir. Yalnız yapılan yasal düzenlemeler ile yakın bi gelecekte bu ortadan kalkacak ve sadece ilgili diploma ve belgelere sahip olanlar emlak ofisi açabilecek işletebilecektir.


Dediğimiz gibi şu an da Türkiye’de emlakçı olmak için herhangi bir diplomaya sahip olma şartı aranmamaktır....