11 / 05 / 2024

emlakçı Ahmet Sakızoğlu

emlakçı Ahmet Sakızoğlu

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

O ilde 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mevkiilerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

O ilde 787 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 5 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

730 bin TL'ye 3+1 konut sahibi olabilirsiniz! Bu fırsatı kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddusi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 8 adet konutu satışa sunuyor. İşte 3+1 ve 5+1 konutların fiyatları...

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

emlakçı Ahmet Sakızoğlu Haberi

emlakçı Ahmet Sakızoğlu

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ahmet Sakızoğlu, Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır. Emlak ve turizm şirketi olan Sakızoğlu Grup, 1998 yılında İlk firması olan Çalışkan Emlak ile faaliyetine başladı. 


Şu anda inşaat-gayrimenkul, emlak ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Sakızoğlu Grup merkez binası Antalya'da yer alıyor.


Merkezi Antalya'da bulunan Sakızoğlu, bugüne kadar 5 binin üzerinde konut inşaatını tamamlamıştır.


Sakızoğlu Grup'un alt şirketleri Çalışkan Emlak, Sakıoğlu İnşaat, Kotis Mobilya ile hizmet vermektedir. 


Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Ahmet Sakızoğlu, Antalya'da Sümerspor'a katkılarını sürdürmesinin yanı sıra Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne de destek olmaktadır.


Antalya’da proje üzerinden maket ev satarak 500 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 2013’te tutuklanarak cezaevine gönderilen müteahhit Ahmet Sakızoğlu, 14 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere elektronik kelepçe takıldı.



Müteahhit Ahmet Sakızoğlu’nun Antalya'daki konutları ne...