12 / 05 / 2024

Emlakçı gayrimenkul portföyü nasıl olmalı

Emlakçı gayrimenkul portföyü nasıl olmalı

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Perspektif Emlak Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Perspektif Emlak Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Vasılıı Osovskıı tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğü bir yılda yüzde 160 arttı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri sonucunda arsa ve binaları ile bağlı ortaklıklarının gayrimenkullerinin değeri resmen belli oldu. İşte Reysaş GYO'nun gayrimenkullerinin değeri...

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Nazar Yıldız tarafından kuruldu.

Ask Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Sevinc Askarova Reis tarafından kuruldu.

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi Bakırköy'de Onur Yıkılmazoğlu tarafından kuruldu.

Ykb Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykb Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Yılmaz Koyunbakan tarafından kuruldu.

Emlakçı gayrimenkul portföyü nasıl olmalı Haberi

Emlakçı gayrimenkul portföyü nasıl olmalı

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek , emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında bilgi verdi.

Emlak ilan porftöy oluşturmadan  önce yapılması gereken çok önemli konular bulunuyor.  Alıcı ve satıcıyı mutlu edecek piyasa fiyatını doğru belirlenirse emlakçılıkta başarıyı yakalama oranı daha yüksek olur. Aşırı  fiyat verilen bir gayrimenkul ilan porftöyü piyasada uzun süre bekleyecek ve cazibesini kaybedecek.

 

Gayrimenkul sektöründe portföy oluşturmak için atılacak çok önemli konular bulunuyor.Özellikle faaliyet gösterilen şehirde ve çevresinde bulunan müşterilerin danışmanın emlak sektörde olduğunu bilmesi oldukça önemli ,diğer yandan her fırsatta danışmanın kendisini müşterilere hatırlatması gerekiyor. 

Türkiye'de akıllı telefonların kullanımı hayatımıza girmesiyle beraber sosyal medya kullanımını gün geçtikçe artıyor. Günümüzde sık kullanılan dijital uygulamalar ile emlak ofisleri satışa veya kiralamaya sundukları portföy ilanları...