25 / 07 / 2024

emlakkulisicom yeni devrim

emlakkulisicom yeni devrim

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi olan Emlakkulisi.com'un yaklaşık 15 yıllık emlak haberciliğine, ekonomi haberciliğini de ekleyerek yeni devrimin başladığını okurlarına duyurdu...

Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan yeni dolar tahmini geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru 33 liraya yükseldi. Türkiye'nin gir listeden çıkarılmasının ardından tekrar 32,87 lira seviyesine geriledi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut dolardaki hareketliliği değerlendirerek geleceği net rakamı açıkladı. 

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Ekonomistten ev alacaklara çarpıcı uyarı! Fiyatlar düşecek mi? Yeni ev almak mantıklı mı? 

Yeni ev alacak binlerce kişi, şimdi bu yatırımın doğru olup olmadığını merak ediyor. Ekonomist Devrim Akyıl, konut yatırımı ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar....

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor: Yüzde 51'in evet demesi yetecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları için devrim niteliğinde yeni bir adım atıldı. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nı kurdu.

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor.

Tapuda yeni dönem! 4 Temmuz'da başlıyor

Tapuda devrim gibi düzenleme geliyor. Tapu devir işlemlerinde yeni dönem 4 Temmuz'da başlayacak. Dükkan, arsa, ev satışında devir işlemleri noterden gerçekleştirilebilecek. İşte tüm detaylar...

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.

Çiftçiler dikkat! Devrim niteliğinde yeni uygulama geliyor! Her şey baştan aşağı değişecek!

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Orman Yasası ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi’nin 4’ncü maddesi kabul edildi. Bu kapsamda, tarımsal destekleme ödemelerinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği yeni kayıt sistemine geçilecek.

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp, durumları için en büyük güncelleme paketlerinden birini ortaya çıkardı. Beş yeni özelliğin şu an itibariyle küresel olarak erişilebilir olduğu açıklandı. Aslında, popüler mesajlaşma uygulaması , önümüzdeki haftalarda Android ve iOS kullanıcılarının erişimine açılacak bir dizi yepyeni özell

Market alışverişinde devrim! Alışveriş sepeti ve nakit ödemeye paydos!

Akıllı teknolojiler artık günlük hayatımızın her alanına girdi. Polonya’da örneklerine rastlanan yeni mağazacılık konsepti ile akılları durduran, adeta devrim niteliğinde yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

Türk lirasında büyük devrim! Artık yeni döneme geçilecek, herkesin öğrenmesi gerekiyor

Türk lirasında yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Hükümet tarafından Türk lirasına ilişkin yeni bir adım daha atıldı. İşte o adımın detayları...

emlakkulisicom yeni devrim Haberi

emlakkulisicom yeni devrim

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi olan Emlakkulisi.com'un yaklaşık 15 yıllık emlak haberciliğine, ekonomi haberciliğini de ekleyerek yeni devrimin nasıl başladığını şu sözlerle ifade etti:

''9 Temmuz 2007'de kurulan Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi yaklaşık 15 yıllık süreçte emlak haberciliğinde devrim yapmıştı.

Neydi devrimler?

Geçen 15 yıllık süreçte Türkiye'de yüz binlerce ailenin ev sahibi olduğu yeni projelere ve projelerdeki gelişmelere yer vermişti. Bununla da yetinmemiş wwww.havadanemlak.com ve www.havadanemlakvideo.com sitesi aracılığı ile projelerin inşaat aşamalarını görüntüleyerek yayınlamıştı.

Bununla da yetinmemiş milyonlarca insanı "kira çarpanı" kavramını öğretmişti. Yatırımcıların bilinçlenmesiyle birlikte Türkiye'de bir emlak balonunun oluşmasının önüne geçmişti. 

Yeni devrim!

Sırada ekonomi gazeteciliğinde devrim var. Bu devrim ne? 

Son yıllarda döviz kurlarında aşırı dalgalanma, emtia, enerji ve maden fiyatlarındaki aşırı yükseliş...