30 / 04 / 2024

emniyet sandığı ilanları

emniyet sandığı ilanları

1941 yılında Emlak Sandığı tarafından verilen ilanda Üsküdar Selami Ali'de dört ev sekiz yıl taksitle 2 bin liraya satılacakmış. Fatih'te ise bir ev 2 bin 500 liraya satılacakmış.

1941 yılında Kadıköy Hasanpaşa'da iki ev sekiz sene taksitle 2 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Sütlüce'de bir arsa 50 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Kadıköy Hasanpaşa'da iki ev 2 bin liraya sekiz sene taksitle satılacakmış.

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurarak güncel ilanlar arasında dikkat çekiyor. Başvuru detaylarına ilişkin merak edilen konular arasında son başvuru tarihi de yer alıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan detaylarına ulaşab

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Afyonkarahisar Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'ne yeni bina!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan yeni bina için temel atma çalışmaları 4 Nisan'da tarihinde başladı. 2 yılda tamamlanması planlanan bina zemin artı 3 kattan oluşacak.

Adıyaman Çelikhan Emniyet Amirliği'nin temeli atıldı!

Adıyaman'da Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının temeli atıldı. Mevcut bina, 1993 yılında yapıldı. Yapının geçen yıl depreme dayanıksız olduğu belirtildi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne modern bina!

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

TOKİ Manisa Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi 24 Aralık'ta!

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 24 Aralık 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Sandıklı'da imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi, Ece Mahallesi'nde bulunan 326 ada 191 nolu parsele ilişkin hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği onaylandı.

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2. Etap'ta 179 adet konut yaptıracak!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2. Etap 179 konut, 1 adet ticari bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Afyon Sandıklı'da hasarlı evler yıkılıyor!

Sandıklı ilçe merkezindeki hasarlı, görüntü kirliliği yapan ve çökme tehlikesi olan eski ve tarihi değeri olmayan yapıların kentsel dönüşüm projesi kapsamına da uygun şekilde yıkılmasına başlandı.

Afyon Sandıklı'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçe merkezindeki hasarlı, görüntü kirliliği yapan ve çökme tehlikesi olan eski ve tarihi değeri olmayan yapıların kentsel dönüşüm projesi kapsamına da uygun şekilde yıkılmasına başlandı.

emniyet sandığı ilanları Haberi

emniyet sandığı ilanları

Emniyet Sandığı İlanları

Taksitli Emlak Satışı 8 senede % 8,5 faizle ödenir.

          

SEMTİ                                                      Cinsi    Muhammen

                                                                                kıymeti

Üsküdar Selami Ali Efendi Mahallesi'nde   Dört ev     2000

Çıkmazkürkçü, Kürkçümünir Sokak'ında 

eski 9, 8 mü. 9 mü. yeni 11, 13, 15, 17

nolu.

Fatih Atik Mustafapaşa Mahallesi'nde           Ev        ...