05 / 05 / 2024

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Keskin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Keskin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Emlak Konut Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 Perşembe günü gerçekleştirilmişti. Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinin 2. oturumu için tarih belli oldu.

Gayrimenkul sektörü 16 Nisan'dan sonra hareketlendi!

Trio Yatırım Genel Müdürü Taşkın Haşemoğlu, gayrimenkul ve konut sektörüne ilişkin görüşlerini paylaştı. Haşemoğlu, sektörde hareketlilik yaşandığını belirtti.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikasına 143 milyon TL talep geldi!

Vakıf Yatırım Genel Müdürü Şahin, TOKİ-Park Mavera 3 Projesine ait gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili bilgiler verdi. Şahin, "Park Mavera 3 Projesine toplam 143 milyon 242 bin 425 lira değerinde satış gerçekleştirilmiştir" dedi.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

İzmir Konak cami projesi imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi, mülkiyeti hazineye ait Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis işlemleri gerçekleştirilmiş olan arsada yapılacak olan Cami Projesi için imar planı askıya çıkarıldı...

Varlık Fonu kamu varlıklarına ipotek koyabilir!

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu, dev şirketlerin hisselerinin ve 2.3 milyon metrekare arazinin devredildiği Varlık Fonu'nun varlıklara ipotek koyabileceğini söyledi.

TOKİ Bitlis Merkez'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Bitlis Merkez projesinde 3+1 toplam 138 adet konutun Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası 03.01.2017 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, konutları belirlenen asil hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 9 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

Eti Gıda Sanayi’nin yönetim binasına Ateksis imzası'

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap başvurusu başladı!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi'ndeki 47 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Konya Taşkent başvuruları!

TOKİ ve Taşkent Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Taşkent Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Konya Taşkent başvuruları ne zaman?

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Keskin tarafından kuruldu.

Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; I- TARIM, HAYVANCILIK, GIDA a. Her türlü etkinleştirilmiş mikro organizmalar üretmek, yetiştirmek, ithalat ve ihracatı ile toptan alım-satımını yapmak. b. Her türlü etkinleştirilmiş mikro organizmaların üretimi, yetiştirilmesi, ithalat ve ihracatı ile toptan alım-satımına aracılık etmek. c. Yurt içi ve yurt dışında açılmış veya açılacak olan ihalelere katılmak, teklif vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Emo Etkinleştirilmiş Micro Organizmalar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; ÇUBUKLU MAH.ORHAN VELİ KANIK CAD.NO:53/5...