08 / 05 / 2024

Emporia İstanbul Şerifali adres

Emporia İstanbul Şerifali adres

Emporia İstanbul Şerifali projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Emporia İstanbul'da yüzde 1 KDV oranı geçerli...

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TimeLife İstanbul Şerifali’de yükseliyor!

İstanbul’un yükselen değeri Şerifali'de AykPlus Yapı imzasıyla hayata geçirilen TimeLife İstanbul projesinde  1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Emporia İstanbul projesi dört blokta toplam 536 daireden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Şerifali'de gayrimenkul fiyatları yüzde 40 arttı!

ERA Gayrimenkul uzmanları, İstanbul'da yüksek değer artışıyla dikkat çeken ve yükselen fiyatlarıyla kısa sürede yatırımcısının yüzünü güldüren bölgeyi açıkladı. Kentsel dönüşümün yoğun olarak uygulandığı Şerifali'de fiyatlar son 4 yılda yüzde 40 arttı.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

İstanbul Finans Merkezi bölgeye değer kattı!

Ataşehir’de yükselen İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir, Şerifali, Kozyatağı, Yeni Sahra, Göztepe ve Ümraniye’nin değerini katlarken, proje içinde yer alacak kurum ve kuruluşlarda çalışacak beyaz yakalıların ev talepleri de metroyla bağlantılı semtlerin cazibesini artırıyor

Emporia İstanbul: Huzurlu bir ev, prestijli bir ofis!

İstanbul’un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen EMPORIA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor.

Emporia İstanbul'da bayrama özel indirim fırsatı!

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri Ümraniye'de inşa ediliyor. Emporia İstanbul'da bayrama özel indirimli ödeme fırsatı sunuluyor.

Emporia İstanbul bayram kampanyası!

AKS Yapı imzası taşıyan Emporia İstanbul bayram kampanyası başlattı. Ümraniye'de yükselen projede daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Emporia İstanbul'dan Ramazan'a özel kampanya!

Emporia İstanbul konut alacaklara Ramazan Bayramı'na özel kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Emporia İstanbul Şerifali adres Haberi

Emporia İstanbul Şerifali adres


536 konutun yer aldığı Emporia İstanbul projesi AKS Yapı tarafından Ümraniye Şerifali'deki Vural Sitesi'nin yerine yapılıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Emporia İstanbul projesi 12 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Emporia İstanbul Evleri projesinde daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleştiriliyor. Emporia İstanbul Şerifali'de yüzde 1 KDV oranı geçerli. 



Emporia İstanbul Şerifali fiyatlar!


Emporia İstanbul Şerifali'de metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL ile 7 bin TL aralığında değişiyor. 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Emporia İstanbul'da daireler 60,75 ila 101,72 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Emporia İstanbul Şerifali projesinde yüzde 40 peşinat ödemesine 24 ay vade farksız, yüzde 50 peşinat ödemesine 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.



Adres: Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi No:61/B 34775 – Ümraniye / İSTANBUL


Tel: 0 216 290 09 99

Web: