06 / 05 / 2024

Emporis en iyi 10 bina

Emporis en iyi 10 bina

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Emporis en iyi 10 bina listesini açıkladı!

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Emporis en iyi 10 bina listesini açıklandı!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Emporis en iyi 10 bina listesini açıkladı!

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

İşte dünyanın en iyi 10 gökdelen projesi!

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300’den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Dünyanın en iyi 10 gökdelen projesi sıralandı. Sıralamada “Soyak Kristalkule” 7. sırada yer aldı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. binası!

Farklı mimarideki projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan, dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. gökdeleni!

Dünya çapında muazzam gökdelenler ve başarılı mimari projeler ile bilgilendirme yapmaya devam eden Emporis dünyanın 300'den fazla gökdelen arasından en iyi 10 bina listesi açıkladı.

Dünyanın en iyi binaları arasında Soyak Kristalkule 7. sırada!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak'ın Kristalkulesi en iyi 10 gökdelen projesi arasında!

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300’den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Sıralamada dünyanın en iyi binaları arasında ''Soyak Kristalkule'' 7. sırada yer aldı.

Zalifre Konağı'na en iyi restore edilen ve korunan ev plaketi!

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında, “En iyi restore edilen ve korunan ev” seçilen Zalifre Konağı'na plaketi çakıldı...

Prontotour, Altın Örümcek'te en iyi tur operatörü seçildi!

Prontotour, internette alanında da başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz ay, en iyi ticaret siteleri arasına adını yazdıran Prontotour, şimdi de web sitesi ile Altın Örümcek ödülü kazandı.

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

Emporis en iyi 10 bina Haberi

Emporis en iyi 10 bina

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Sıralamada Pekin'deki Wangjing SOHO binasının birinci, NevvYork'daki Dünya Ticaret Merkezi'nin 4. sırada yer aldığı dünyanın en iyi binaları arasında "Soyak Kristalkule" 7. sırada yer aldı. Yapılar hakkında küresel bir bilgi sağlayıcısı olan Emporis'in her yıl düzenlediği "Gökdelen Ödülü" yarışmasında projeler, yıl içerisinde tüm dünyada gerçekleştirilen ve yarışmanın kriterlerine uygun proje bilgilerinin yer aldığı kendi veritabanı üzerinden otomatik olarak seçildi. Tasarım ve işlevselliği bir araya getiren en iyi mimar ve projeyi seçmek amacıyla yapılan yarışmada en iyi 10 proje, Emporis editörlerinin oluşturduğu jüri tarafından yapılan oylamalar sonucu...