30 / 04 / 2024

Emrah gayrimenkul

Emrah gayrimenkul

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet bugünkü köşe yazısında 'Emrah, küçük emlakları birleştirdi' ara başlığına yer veriyor. İşte Esin Övet'in köşe yazısı;

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Ekglobal Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekglobal Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kosif ve Eyüp Sultan Kosif ortaklığında kuruldu.

Dargıya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dargıya Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

İnvestment Et Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Et Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te Emrah Türkoğlu tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Emrah gayrimenkul Haberi

Emrah gayrimenkul

Önceki gün HT Magazin’de Bülent İpek imzalı “Emlak zengini” haberini görünce Emrah geldi aklıma. Yıllardır Emrah için “Emlak zengini” haberleri yapılırdı. Söylentilere göre Emrah’ın 200’ün üzerinde tapusu olduğu söylenir, hatta birçok kişi, “Ne 200’ü 300’ü geçiyor” derdi. Geçen gün Emrah’ın avukatı Aydın Kurban ile karşılaştım. Konu döndü dolaştı Emrah’ın gayrimenkullerine geldi. Ben, “Sanırım Emrah’ın yatırımları 300’ü de geçmiştir” deyince Kuban, “İnan öyle bir rakam yok. Yatırımları 5-6’yı geçmez. Zaten küçük emlakları birleştirip tek büyük emlak yaptı Yani o yüzden artık o sayılar yok” dedi. Bu da yeni ve bomba bir haber aslında. Yıllardır konuşulan o küçük emlaklar birleşmiş, dev yatırımlar olmuş. Güzel bir şey bu tabii. Yılların rivayeti 200 emlak küçülmüş. Ne diyelim, Allah daha çok versin.



Habertürk - Esin...