03 / 05 / 2024

Emre Ağaoğlu yaş günü

Emre Ağaoğlu yaş günü

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

65 yaşına giren Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 65 yaşına girdi. Ağaoğlu, "22 yaşıma girdim, ruh yaşım da 18" dedi...

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ağaoğlu, Hong Konglu ve Çinlilerle Bodrum'da proje yapacak!

Ali Ağaoğlu; “Bodrum’daki 12 Milyon metrekarelik büyük arazimizin üzerinde Hong Konglu ve Çinli Yatırımcılar ile 12 ay yaşayacak bir turizm şehri yapmak için görüşüyoruz. Hong Kong ve Çin’in en büyük yatırımcıları ile bir haftadır görüşmeler sürüyor. Ön protokol imzalandı." dedi.

Ali Ağaoğlu'na dolu darbesi!

27 Temmuz'da yaşanan dolu felaketinde Ali Ağaoğlu'nun süper lüks otomobillerinin büyük hasar gördüğü ortaya çıktı.

Emre Ağaoğlu yaş günü Haberi

Emre Ağaoğlu yaş günü

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı. Ağaoğlu'nun hiçbir masraftan kaçınmadığı, Emre Ağaoğlu'nun sınıf arkadaşlarının da katıldığı doğum günü partisinde 'Construction' (İnşaat) teması dikkat çekti. Çocuklar partide adeta inşaat alanında gibi eğlenip Emre'nin doğum gününü kutladı. Ali Ağaoğlu, yaşgünü partisi dolasıyla diğer iki oğlu Mert ve Ali Ege'yi de yanında getirerek üç oğluyla birlikte stres attı. 


Sabah 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu’nun nikahlı eşi Selma Ağaoğlu’ndan Alican (23) ve Sena (20), eski hayat arkadaşı Ayten Alpar’dan Mertcan (9), İpek Ertüre’den Ali Ege (2) ve Burcu K’dan Emre (11) adında 5 çocuğu var. Ali Ağaoğlu önceki gün oğlu Emre Ağaoğlu’nun 11’inci yaş günü partisini Ortaköy’deki...