28 / 07 / 2024

Emre Altuğun annesinin evi satıldı mı

Emre Altuğun annesinin evi satıldı mı

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

Tozkoparan Mahallesi'ndeki riskli binalarla ilgili önerge verildi!

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Tozkoparan Mahallesi'nde bulunan riskli binaların tahliyesiyle ilgili süreçle ilgili soru önergesi verdi.

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

Saffet Emre Tonguç'un hem ofisi hem misafir evi aynı yerde!

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, evinin üst katında bulunan 'misafir evi'ni Hello Dergisi'ne açtı.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

İşte Çağla Şıkel'in Balmumcu'daki villası!

Manken-Sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte Balmumcu'daki 4 katlı villada yaşıyor. Emre Altuğ ile 2008'de evlenip 2015'te boşanan Şıkel'in evini görenler şaşırıyor.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Irmak Group 2017'de hız kesmeyecek!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Altuğ 2016 yılını değerlendirdi. İşte Altuğ'un değerlendirmesi..

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Pınar Altuğ Yalıkavak'ta dükkan açacak!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, arkadaşı Pınar Altuğ Atacan'ın ticarete gireceğinin müjdesini sosyal medya hesabından verdi. Akalın, Pınar Altuğ'un yazın Yalıkavak’ta da bypınaraltug dükkanı açacağını belirtti.

Emre Altuğun annesinin evi satıldı mı Haberi

Emre Altuğun annesinin evi satıldı mı

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini, bir dönemin ünlü pop müzik sanatçısı Semiha Yankı satın aldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Semiha Yankı, 1.5 milyon TL ödediği konuşulan evin fotoğraflarını Instagram hesabında da paylaştı. Paylaştığı karelerin altına şu notu düştü: “İşte Çeşme’deki evim. Tabii İstanbul’dan bağım kopmayacak. Gelip...