07 / 05 / 2024

emre çamlıbel yabancıya satış açıklama

emre çamlıbel yabancıya satış açıklama

Türk halkının yüzde 65,1’i yabancıya satışı desteklemiyor. Halk yabancıya gayrimenkul satışını Türk toprağını satmakla eşdeğer görüyor. Soyak CEO'su Dr. Emre Çamlıbel ise Türk topraklarını yabancıya satmıyoruz endişeye gerek yok dedi...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Kasım ayında yabancıya kaç konut satıldı?

Türkiye genelinde konut satışları 2015 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 oranında artarak 106 bin 008 oldu. Peki, açıklanan verilere göre 2015 Kasım ayında yabancıya kaç konut satıldı?

Yabancıya gayrimenkul satışları vergiden muaf tutulmalı!

Mebuskent projesini gerçekleştiren AYMOR İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, yeni hükümetten,en büyük beklentilerinin yabancıya gayrimenkul satışlarının vergiden muaf tutulması olduğunu bildirdi.

Yabancıya konut satışları katlanarak artacak!

Çökertme Gazetesi köşe yazarlarından Serdar Karlıova bugünkü yazısında yabancıya konut satışının nasıl artacağından bahsetti. İşte o yazı...

Yabancıya konut satışı ihracat olarak sayılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, bu yılın sonuna kadar yabancıların Türkiye'de 20 bin konut satın alacağını ve 5 milyar dolarlık döviz bırakacağını söylüyor. Yenigün, "Yabancıya konut satışı ihracat sayılmalı" diyor.

Yabancıya emlak satışı 2016'da artacak!

Emlakta umut yabancılarda Başta Arap ülkeleri olmak üzere yabancıya mülk satışının 2016'da yüzde 20 artması bekleniyor.

Türkiye'den konut alan yabancıya vatandaşlık hakkı verilmeli!

"Türkiye'den konut alan yabancıya vatandaşlık verilsin" diyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Adam Türkiye'ye geliyor. 3-5 milyon dolarlık konut alıyor, biz 1 yıl vize veriyoruz. Böyle bir şey olmamalı" dedi.

Yabancıya konut satışının yeni lideri İstanbul oldu!

Yabancıya konut satışlarında, bu yılın eylül ayında ilk sırayı 561 konut satışıyla İstanbul aldı. İstanbul'u sırasıyla 440 konutla Antalya, 126 konutla Yalova izledi.

Eylül ayı yabancıya konut satışlarında İstanbul birinci oldu!

Antalya, yabancıya konut satışındaki birinciliğini uzun yıllar sonra İstanbul'a kaptırdı. En çok satış yapılan ilk 10 içinde Akdeniz ve Ege sahil kentlerindeki düşüşe karşın yayla kentlerindeki artış dikkati çekti.

İstanbul yabancıya konut satışında şampiyon oldu!

Antalya, yabancıya konut satışındaki birinciliğini uzun yıllar sonra İstanbul’a kaptırdı. En çok satış yapılan ilk 10 içinde Akdeniz ve Ege sahil kentlerindeki düşüşe karşın yayla kentlerindeki artış dikkati çekti.

emre çamlıbel yabancıya satış açıklama Haberi

emre çamlıbel yabancıya satış açıklama

Mütekabiliyet Yasası ile birlikte son 10 ayda yabancıya satışın yüzde 2’den yüzde 6’ye çıktığı Türkiye’de halk yabancıya satışa karşı çıkıyor. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından yapılan araştırmaya göre Türk halkının yüzde 65,1’i yabancıya satışı desteklemiyor. Vatandaş  yabancıya gayrimenkul satışını Türk topraklarının yabancılara satılması olarak görüyor. 


Toprağımızı alıp memleketlerine götürmüyorlar

Bunun Türk topraklarını satmak olmadığını söyleyen Soyak CEO’su Dr. Emre Çamlıbel “Birçok ulus devlette yabancılara mülk satmak konusunda yasalar var. Dolayısı ile ilk defa Türkiye’de uygulanan bir sistem değil. Bazı ülkelerde hala yasak ama gelişmiş ülkelerde serbest. Sonuçta gayrimenkulü alan yabancı toprağımızı alıp kendi memleketine götüremiyor. Bu Türkiye’ye gelen kalıcı bir yatırımdır. Bu yatırımcının bir yabancı olması Türkiye’nin politik ve askeri çıkarlarını zedelemez. Eğer öyle olsaydı bu konularda çok...