07 / 05 / 2024

Emre Can Yılmaz

Emre Can Yılmaz

Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi, Rasim Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Can Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye 27 Mayıs'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Büyükada Çarşı Camii proje yarışması sonuçlandı!

Büyükada’ya yapılacak Çarşı Camii’nin projesi için yapılan yarışma sonuçlandı. Yarışmanın kazananı Yüksek Mühendis Emre Can Yılmaz’ın projesi tasarımcılarla yapılacak görüşmelerin ardından uygulanmaya başlayacak.

Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi kuruldu!

Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi, Rasim Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Can Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye 27 Mayıs'ta kuruldu.

Mahmut Hiçyılmaz: İnşaat sektörü ekonominin can damarıdır!

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, inşaat sektörünü lokomotif sektör olarak niteleyip, " İnşaat sektörü kendisine bağlı olan birçok sektöre canlılık veren çok önemli bir sektördür." değerlendirmesinde bulundu...

Hakan Can Yılmaz kimdir?

Çanakkale Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kimdir? Hakan Can Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Can Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Can Yılmaz...

Necmi Yılmaz, Tuğcan Otel Genel Müdürü oldu!

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Yılmaz Can: Kent yeniden şehir planlamacıları ile planlanmalı!

AK PARTİ Giresun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can, seçim çalışmaları kapsamında Aydınlar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kent yeniden şehir planlamacıları ile planlanmalı Burada yapılması gereken kentsel dönüşüm dedi...

Yılmaz Can: Giresun'u yeniden şekillendireceğiz!

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, kentin yeni oluşturulacak planı ile Giresun'un geleceğini yeniden şekillendirmeyi hedeflediğini söyledi. Can, Harp Malulleri Gaziler ve Şehitler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziya Yılmaz: Diyarbakır'a yatırım yapmayı düşünüyorum!

Ziya Yılmaz ve Ali Ağaoğlu, Güneydoğu ve Doğu bölgelerine yapılan yatırımlarla ilgili konuştu..

Emre Can Yılmaz Haberi

Emre Can Yılmaz
Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi, Rasim Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Can Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi iş konusu;Endüstriyel İskele Kurma ve sökme İşleri, Endüstriyel İzolasyon İmalat ve Montaj İşleri, Endüstriyel Yüksek Basınçlı Temizlik İşleri, Endüstriyel Tank Temizliği İşleri, Araç ve Makine kiralama işleri, Boya ve Kumlama işleri, Borulama Sistemleri işlerini yapmak. Endüstri ve Ağır Sanayi sektöründe, Sanayi Tesislerinde, Petrokimya tesisleri, termik santraller, enerji santralleri gibi özel sektör ve kamuya ait işletmelerde gerek duyulan tüm mekanik bakım ve onarım işlerini yapmak, Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini...