01 / 05 / 2024

Emre Gülle

Emre Gülle

Etkiler Havuz İnşaat Taahhüt Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Gülle tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da İstanbul City Beylikdüzü'nde kuruldu.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz ve Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz, Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Atilla Mete Nacar ve Emre Güler ortaklığında kuruldu!

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Emre Gülle Haberi

Emre Gülle

Etkiler Havuz İnşaat Taahhüt Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Gülle tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Etkiler Havuz İnşaat Taahhüt Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;    1 -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa varsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.      2 - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaatı ve inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.     3 - Her türlü...