10 / 05 / 2024

Emre Öztürk mimarlık

Emre Öztürk mimarlık

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öztürk tarafından kuruldu.

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Arda İlker ÖZtürk tarafından kuruldu.

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Şenel Öztürk, Tansu Öztürk ve Tayfun Öztürk ortaklığında kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Grid Dizayn Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grid Dizayn Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Naci    Öztürk ve Olcay Karaman tarafından kuruldu.

Emre Öztürk mimarlık Haberi

Emre Öztürk mimarlık

Emre Öztürk kimdir?

Emre Öztürk, 1979 yılında İzmir'de doğdu. D.E.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu.  2002 yılı sonuna kadar İzmir ve çevresinde endüstri yapıları projelendirme ve uygulama alanlarında görev aldı. 2002 – 2004 yılları arası giydirme cephe ve doğrama sistemleri proje ve uygulama çalışmalarında bulundu. 

2004 Yılında İzmir'de D.E.Ü Mimarlık Fakültesinden üç arkadaşı ile birlikte tasarım ve sunum çalışmaları üzerine serbest çalışma hayatına başladı. 

Bu süreçte 2005-2007 yılları arasında Bodrum'da ağırlıklı olarak konut proje çalışmalarında BDRM Homes isimli tasarım ofisini aynı ortaklık yapısında kurdu ve çalışmalarında devam etti. 

2007 yılında bina teknik donanımları üzerine araştırma, uygulama ve bunların mimari proje aşamasından planlanması üzerine çalışmalar yaptı. 2010 yılında yine DEÜ'nden okul arkadaşları, Bülent Menderes, Altay Karabaulut ve eşi Gonca Ateş Öztürk...