07 / 07 / 2024

Emre Şahin

Emre Şahin

Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Beşli, Emre Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Şahin ve Murat Aygen tarafından kuruldu.

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Emre Şahin ve Murat Aygen ortaklığında kuruldu.

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Depoko Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depoko Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Kenzo Travel Turizm Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Kenzo Travel Turizm Acenteliği Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Nemkom Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemkom Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu...

Emre Erşahin: Gayrimenkulleri hızla nakde çeviriyoruz!

Tapu. com Kurucusu & CEO’su Emre Erşahin, “Bugüne kadar toplam 100 milyon TL’lik atıl beton ve toprağı nakde çevirdik. Kurulduğumuz günden bu yana yaklaşık bin adet tapu devri yaptık” dedi…

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Beşli, Emre Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul Hukukçusu Av. Emre Alcan, Kentsel Dönüşümü açıklıyor!

Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verdiği bilgilere göre 15 milyon nüfuslu İstanbul'da olabilecek 6 şiddetindeki bir depremde en az 20 binin üzerinde can kaybı olacağı belirtiliyor. Gayrimenkul Hukukçusu Av. Emre Alcan kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda

Av. Emre Alcan: Kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olmayın!

Gayrimenkul Hukukçusu Av. Emre Alcan; "Kentsel dönüşüm sürecinde maliklerin mağdur olmamaları için açıklamalarda bulundu

Emre Yıldırım: ForTimer olarak satış değil müşteri odaklı çalışıyoruz!

ForTimer İstif Makineleri Genel Müdürü Emre Yıldırım, satış odaklı değil müşteri odaklı çalıştıklarını belirtti

Emre Şahin Haberi

Emre Şahin
Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Beşli, Emre Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hisseli,hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. 2-Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki ve...