19 / 05 / 2024

Emre Senemoğlu özgeçmiş

Emre Senemoğlu özgeçmiş

Mimar Emre Senemoğlu kimdir? Mimar Emre Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Senemoğlu, bugün çalışmalarına devam ettiği Senemoğlu Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Emre Senemoğlu..

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRMOB Başkanı asgari ücret zam tahmininde bulundu! Asgari ücret ne kadar olacak?

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yapılacak olan asgari ücret zammı hakkında değerlendirmeler yaptı. İşte haberin detayları...

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Torbaoğlu ve Fatma Hediye Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Yunus Emre İncirlioğlu tarafından kuruldu.

Emre Senemoğlu özgeçmiş Haberi

Emre Senemoğlu özgeçmiş

Emre Senemoğlu kimdir?

Emre Senemoğlu 1968 yılında Ankara'da doğdu. Ankara TED, İzmir Atatürk lisesi, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir Bölge Planlama Bölümünü bitirdi. 


1995 yılında kendi ofisinde çalışmalarına devam etti. 1998 yılında eşi İrem Senemoğlu ile "SENEMOĞLU MİMARLIK" firmasını kurdu. Mağaza, ofis ve konut projeleri ağırlıklı olarak çalışmalarına devam ediyor.


Senemoğlu Mimarlık..

1998'de İrem Senemoğlu ve Emre Senemoğlu tarafından İstanbul'da kurulan mimarlık ofisidir.


İletişim bilgileri:

Av. Süreyya Ağaoğlu Sok. Örnek Apt. No:66 D:5

Teşvikiye / Şişli / İstanbul


+90 (212) 224 85 44

+90 (212) 225 62 17

+90 (212) 225 63 29...