29 / 04 / 2024

Emre Yazıcı kimdir

Emre Yazıcı kimdir

TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı, Türkiye'de ihtiyaçtan fazla ofis yatırımı olduğuna dikkat çekti. Yazıcı, "Yılda ancak 350 bin-400 bin metrekare ofis kiralanırken şu an bunun yaklaşık 10 katı bir proje var" dedi...

Emre Yazıcı: Türkiye’de ihtiyaçtan fazla ofis yatırımı var!

Ofis geliştirme ve kiralamalarında hizmet veren ve geçtiğimiz aylarda faaliyet alanına endüstriyel gayrimenkul danışmanlığını da ekleyen TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı; “ Pazardaki arz talebin çok üzerinde.

Emre Yazıcı: Türkiye ofis pazarında ihtiyaç fazlası üretim var!

TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı, Türkiye ofis pazarında ihtiyaç fazlası bir üretim olduğuna dikkat çekti. Yılda ancak 350 bin-400 bin metrekare ofis kiralanırken bunun 10 katı proje var dedi...

Emre Yazıcı: A sınıfı ofis arayanların tercihi şehir merkezi!

Emre Yazıcı; “ Yatırımlar her yere dağılmış durumda. Ancak kiracının ya da alıcının taleplerini değerlendirdiğimizde çoğunlukla taleplerin şehrin içinde, merkeze yakın lokasyonlarda olduğunu görüyoruz” dedi.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Şadi Yazıcı'dan TOKİ Konutları'na 2 müjdeli haber!

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı sosyal alan olacak!

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın sosyal alana dönüştürülmesi için çalışmalar başladı. Parkta yapılacak çocuk kültür sanat merkezinin ardından giriş çıkışlar kontrol altına alınacak ve bu sosyal alan bir cazibe merkezi olacak

MX3D, Amsterdama 3D yazıcılarla köprü inşa edecek!

Hollanda merkezli 3 boyutlu yazıcı firması MX3D, Amsterdam'ın kanallarından birine 3D yazıcılar yardımıyla köprü inşa edecek. Yazıcılar, köprüyü kanalın bir yakasından başlayarak diğer yakasına kadar basacak.

Yazıcık Konutları yıl sonunda tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden Yazıcık Konutlarının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Şahinbey Yazıcık Konutları yıl sonunda tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nın yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Çin'de 3D yazıcıyla 200 metrekarelik ev inşa edildi!

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da alt gelir grubunda konut açığı oluşuyor!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, başkentte yeni yapılan konut projelerinin üst gelir grubuna hitap ettiğini belirtti.

Canon inşaat şirketleri için geniş formatlı yazıcılar tasarladı!

Baskı ve görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, yüksek hacimli, kesintisiz baskı ortamlarına üstün kaliteyi getirecek üç yeni imagePROGRAF yazıcısını tanıttı.

Emre Yazıcı kimdir Haberi

Emre Yazıcı kimdir

TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı, Türkiye'de ihtiyaçtan fazla ofis yatırımı olduğuna dikkat çekti. Yazıcı, "Yılda ancak 350 bin-400 bin metrekare ofis kiralanırken şu an bunun yaklaşık 10 katı bir proje var. Ancak doğru lokasyonda ve doğru şekilde projelendirilen ofisler her zaman daha fazla talep görüyor" dedi. Avrupa yakasında en çok talep gören bölgenin Büyükdere Caddesi olduğunu anlatan Yazıcı "Levent'te 45-50 doları bulan metrekare fiyatları, Maslak'ta 20-25 dolarlara kadar düşebiliyor" diye...