12 / 05 / 2024

emrullah eruslu açıklama

emrullah eruslu açıklama

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının standartlara uygun ürünlerle doğru detaylarda, doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını belirtti.

Emrullah Eruslu: Türkiye'de yalıtımsız binaların sayısı 15 milyondan fazla!

Eryap AŞ CEO'su Emrullah Eruslu, Türkiye'de yalıtımsız konut sayısının 15 milyondan fazla olduğunu belirterek, "Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz ve her yıl bunun ülke ekonomisine bedeli 10 milyar doları buluyor" dedi.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Vakıf GYO Trabzon'daki gayrimenkulüyle ilgili açıklama yaptı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Kalkınma Mahallesi, 619 Ada, 9 Parseldeki gayrimenkul ile ilgili Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Emrullah Eruslu: Yangın yalıtımında eksiğiz!

Hayati öneme sahip yangın yalıtımının eksikliği, her yıl binlerce hane ve işyerinde can ve mal kaybına yol açıyor. Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, stanbul’da bu yıl yalnızca Ocak ayında bile 2.605 yangının meydana geldiğini belitti.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara projesinde bir daire sahibinin açtığı davayla ilgili son durum hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte konuyla ilgili yapılan açıklama...

Fatih Belediyesi ruhsatlandırılamayan oteller hakkında açıklama yaptı!

Fatih'te, konut alanında kalıp plandaki fonksiyonu gereği ruhsatlandırılamayan 35 pansiyon bulunduğu bildirildi. Fatih Belediyesi'nden açıklama geldi. Tüm otellerin imara uygun hale getirmeleri konusunda defalarca uyarıldığı belirtildi.

Akenerji Elektrik Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara projesine ait mahkeme süreciyle ilgili Kamuyu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte şirketten yapılan açıklama...

Özen Kuzu rant vergisi hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 14 Ocak 2015 günü yapılan rant vergisi açıklaması, inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. İşte, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili yaptığı açıklama..

Burçelik yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Keten İnşaat'tan açıklama!

Keten İnşaat Yeni Akit Gazetesi'nde 3 Ocak 2015 tarihinde yayınlanan"Sarıgöl'ün kankaları zabıta dövdü" başlıklı haberine istinaden yazılı açıklama yaptı..

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara projesine Mithat Burak Başkale tarafından açılan davayla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı.

emrullah eruslu açıklama Haberi

emrullah eruslu açıklama


XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının standartlara uygun ürünlerle doğru detaylarda, doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını belirtti. 

Eruslu. yeni doğalgaz ve elektrik zamlarına ilişkin yazılı açıklamasında. konutlarda kullanılan enerjinin en büyük bölümünün ısıtma ve soğutma harcamalan için kullanıldığına dikkati çekti.

Binalarda ısı yalıtımının kurallara uygun olarak, doğru kalınlıkta yapılmasıyla doğalgaz ve elektrik harcamalarının yüzde 50 azaltılabileceğini ve bunun zamlarla mücadelede en etkin yöntem olduğunu vurgulayan Eruslu. 

Türkiye'deki bınalann yüzde 85'inin yalıtımsız olduğunu dile getirdi. 

Eruslu. mevcut yönetmeliklerde^ îsi yalıtım kalınlıklarının henüz yeterli seviyede olmadığını savundu. Mevzuata göre ilgili yönetmelikte yer alan standarttaki sınır degerlenn, binanın enerji verimliliği için yeterli ısı yalıtım kalınlığı sağlayamadığını iddia eden Eruslu. "Türkiye'deki ısı yalıtım mevzuatları mevcut hali ile AB ülkelerinin...